Hatmillió példány felett a The Witcher 3: Wild Hunt

Link másolása
A The Witcher 3: Wild Hunt nem csak kritikailag lett sikeres, de a boltokban is jól fogyott: immár több, mint hatmillió darabot adtak el a játékból, és még hátra van a két nagyobb DLC is.

Remekül fogyott a The Witcher 3: Wild Hunt: az első hat hétben, több mint hatmillió példányt adtak el a játékból, és természetesen továbbra is folyik az árusítás. A CD Projekt RED fejese, Adam Badowski külön nyilatkozatban köszönte meg a támogatást, és hozzátette, hogy bár örülnek a nagy számoknak, számukra mégis az a legfontosabb, hogy az emberek jól érzik magukat a játékukat játszva. 

 

A The Witcher 3 támogatása továbbra sem áll le. Az ingyenes DLC-k után hamarosan érkeznek a nagyobb volumenű kiegészítők. A Hearts of Stone és a Blood and Wine a fejlesztők ígéretei szerint további 30 óra játékidőt biztosít majd. A CD Projekt RED emellett egy teljesen új játékon is dolgozik, a Cyberpunk 2077-en, mely a The Witcher 3 miatt eddig parkolópályán volt.

22.
22.
Hunszi
#21: E miatt kissé csalódott vagyok, mert nagyon összetöri a látvány által felépített idilt s ez legalábbis számomra sokat ront az élvezhetőségén. Tetszik úgy összességében szó se róla és végig fogom vinni, de nem olyan érzéssel, hogy "huuuuu érjek haza már, mert alig várom leüljek elé".
20.
20.
Skygameboy
Még régebben játszottam a 2. Részével az nem tetszett amikor jöttek a trailerek a 3. Részről kezdtem elfeledni a rossz emlékeket aztán amikor kijött elkezdtem tolni de valahogy nem fogott meg. próbáltam megszeretni a játékot mert imádom a fantasykat és tetszik a történet meg minden de az a harcrendszer:( egyszerűen maga a harc nem volt számomra nagy durr pedig próbálkoztam, de jó szórakozást mindenkinek hozzá.


Amúgy az év játéka témához, szerintem a metal gear is bele fog szólni ebbe a harcba
14.
14.
LAZLOW20
Már csak az alapváltozat úgy megvan pakolva extrákkal hogy csak azért megéri megvenni a játékot eredetibe,kajakra amikor kibontottam,azt hittem hogy véletlenül a special editiont kaptam.Aztan amikor behelyeztem a lemezt és elindult az intro(még sose játszottam elötte egy Witcher játékkal sem)és elhangzottak az elsö sorok:'' I see you gather before me... hungry... terrified...''egyböl kirázott a hideg és iszonyatosan beszippantott a játek.Tény hogy vannak hibái,vannak még bugok,de ezek olyan apróságok amik eltörpülnek a produktum tökéletességei mellett.Kb más fél hete végeztem vele de még most is a gyönyörü soundtrack ,a történet és Ard Skellige jár a fejemben.A harcrendszer meg kimondottan tetszik végre nem csak a kockát meg az x-et kell nyomogatni.Arról viszont hogy rpg-ként hogyan teljesít nem tudok sajnos sokat mondani mert ez az elsö próbálkozásom az ilyen stilusu programokkal,de a Witcher 3 nálam eddig az év játéka és ezt nem elfogultságból mondom.
12.
12.
GAMEROD
A sok értelmiséginek elmondom hogy a CD Projekt egy DRM ellenes csapat, állítólag még a játékban is található egy easter egg valamelyik részen amiben fikázzák a DRM.eket. A GOG-os változaton semmiféle DRM nincsen, a GOG egyik híre az hogy minden forgalmazott játéka másolásvédelem mentes. A Steam-es verzión van védelem, de az viszont a Steam saját másolásvédelme.
11.
11.
GAMEROD
Az eladások felét a többnyelvű feliratozásnak is köszönheti.
10.
10.
DarkLord
Azt azért nem állítottam, hogy nem szedték le az emberek, de a minőségi produktum azért lehet több letöltőt is arra ösztökélt miután kipróbálta, hogy a fenébe ezt baromira érdemes megvenni és támogassuk már a kiadót ezzel a pár forinttal, ha már ennyire szembe mentek a trenddel és magukat rábízták arra, hogy "tudjuk srácok mi is , hogy egy jó játékot hoztunk össze így bízunk a rajongókban, hogy ezt felénk ki is mutatják pénzükkel".
6.
6.
Gykrizsi
#3: Miért pont ezt a játékot szidod? Sok mostanság készülő szutyok játék közt ez igazi kincs. Rendkívül tartalmas, nagy újrajátszhatóság, elég jól néz ki, hatalmas nyitott világ, király történet. Azt aláírom, hogy a fejlődési rendszer nem tökéletes, túl gyorsan megszerzed azt, ami igazán tápos, utána már nem érdemes igazán fejlesztgetni. De ezen az apróságon túl szinte már-már tökéletes játék.
5.
5.
Ooorky
4.
4.
dzsiádzsó
#2: Sztm a játék bizonyos részei közel nem minőségiek... A másik, hogy teljesen légből kapott hülyeségeket terjesztesz itt, mégis honnan veszed nincs rajta védelem? Vagy, hogy nem töltik le... Ne terjesszünk már marhaságokat.
3.
3.
dzsiádzsó
Sok gyengesége van a játéknak, de a maga kategóriájában egészen remek darab, reméljük a jövőben ezt a pénzt visszaforgatják a fejlesztésre és még részletesebb játékot kapunk, izgalmasabb harc és fejlődési rendszerrel és néhol kevésbé kidolgozott pályarészek kiküszöbölésével és akkor sztm, akár 2x ennyi fogyhat belőle, mert lesz annyira jó cím.
2.
2.
DarkLord
Bárki simán leszedhetné, de minek, mikor ilyen minőségi játékot raknak a nép elé? Gyakorlatilag meg sem fordul az emberek fejében, hogy torrentezzék, pedig semmi védelem nincs rajta. A legjobb védelem a minőségi játék a torrent ellen ezt is nagyon jól bizonyítja a Witcher 3 !
1.
1.
Gykrizsi
Gratulálok, teljesen megérdemelt, már várom a kiegészítőket!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...