Több mint hatezer játék érhető el a Steamen

Link másolása
Továbbra is elképesztő sebességgel fejlődik a Steam: a napokban elérhetővé vált a Valve disztribúciós rendszerén keresztül a hatezredik játék. A növekedés tavalyhoz képest is óriási.

Tovább dübörög a Valve disztribúciós rendszere, a Steam. A napokban elérhetővé vált a hatezredik játék a rendszeren keresztül, mely elképesztő szám. Tavaly szeptemberben még "csak" 3400 játék közül választhattunk, vagyis majdnem megduplázódott a választék. A konkurenciához képest is jól teljesít a Valve boltja, hiszen az Originen mindössze félezer, a GOG-on pedig kicsivel több mint 1200 játék érhető el - igaz, ezek később kezdték meg pályafutásukat.

A felhasználók száma a Valve legutóbbi, februári jelentése szerint 125 milliónál jár, kis matekozással azonban kiszámolhatjuk, hogy mára nagy eséllyel már a 150 milliót is átlépte. A Steam fejlődése nem állt le, hiszen hamarosan megjelennek a Steam Machine-ok és a Steam Controller, melyek még több felhasználót eredményezhetnek.

10.
10.
Dugong
#8: Szerintem a 6000-be nem számolják bele a korai megjelenésű és előrendelhető játékokat, míg a várólista földobja őket.
De ennél a hírnél sokkal érdekesebb az, hogy TÉNYLEG VÉGIGNYOMTÁL 6000 JÁTÉKOT A VÁRÓLISTÁN?
9.
9.
Extol
Van jó indie játék, de legtöbbet én leértékelt nagy címeket vásárolok.
8.
8.
markoci555
A várólistán 2455 játékra nyomtam rá a "nem érdekel" gombot. És 3949-nél nyomtam csak simán tovább, és szerintem még bőven van játék.
Ez több mint 6000, (és a várólistát, meg a könyvtárat bele se számoltam) gondolom dlc meg ilyenek, de akkor is látszik, hogy a mennyiség mennyire nem számít.
Számomra kb 1:6 vagy 1:7 arány a jó:rossz játék. És úgy gondolom, ahogy egyre több ilyen indie játék kerül be, egyre rosszabb lesz ez az arány.
7.
7.
Extol
A 6000 játék fele vagy több vacak indie.
6.
6.
godach
6000-ből 53. Egy százalék majdnem megvan. Na de mondjuk, nekem lehet a felénél is többet ér, eszmeileg a lista ;)
4.
4.
Chrysh
#1: Akkor nem veszed meg, de ettől a számok még magukért beszélnek
1.
1.
Ooorky
"Tavaly szeptemberben még "csak" 3400 játék közül választhattunk, vagyis majdnem megduplázódott a választék."

Tele b****ák minden szeméttel, persze, hogy megduplázódott.
1 jó indie játékra jut legalább 100 hulladék, ráadásul olyan cuccok is feltűnnek amik még gog-ra is túl régiek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...