Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 27.
  • Képek
Link másolása
Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.

Hosszú ideje várunk már arra, hogy lássunk végre valamit az Assassin's Creed-moziról, és lám: az imént befutott az első fotó, amin Michael Fassbender szerepel assassinnak beöltözve.

A fotót valószínűleg azért tette közzé a Yahoo Movies, mert a film forgatása a jövő héten indul. A története szerint Fassbender egy Callum Lynch nevű figurát alakít, aki Aguilar emlékeit éli majd át újra - ő egyébként a tizenötödik században él, Spanyolországban. A Ubisoft-New Regency-20th Century Fox trió alkotásában egyébként Marion Cotillard és Michael Kenneth Williams is szerepet kapott, a premierje pedig december 21-én várható. 2016-ban.

Köszi, csongor1996!

26.
26.
patka21991
15. században? Talán még Ezio is feltűnik benne :D Én várom a filmet. Biztos jobb lesz, mint Uwe Boll adaptációi. :D
24.
24.
kopic
Remelem hozni fogja a stabil 30fpst es nem fogja kapni utolag a patcheket sem.
23.
23.
felegyi
Kellemes csalódás, nem több. Új karakter, alias nem lehet mit elrontani....
22.
22.
Aanash
Ezio ruhàja jut eszembe a Revelations-ból.
20.
20.
Perseus84
Mar megint megy a fikazas itt. Fassbender irto jo szinesz barki barmit mond. #Freel te meg vagd le magadnak nyugodtan a fejed a szocis keseddel. Eloszor nezz tukorbe aztan alkoss velemenyt.
19.
19.
giga321
Nem rossz, de az a hidden blade nem igen hidden. És Assassin White ruhának jobban örülnék, de aztán lehet váltogatni fogja mint a gameban. Játékból még nem igen készült elfogadható normális film adaptáció. És habár utálom már a franchiset azért a film érdekel.
18.
18.
K2 The Highest
#17: Pontosan melyik is fúj fel? Érdekelne a véleményed, mivel látom, hogy hatalmas tudásod van. A fehérje igaz? Akkor jobb, ha nem eszel több tojást, sőt tejet se igyál.

ON: Szerintem Fassbender nem idevaló... Valahogy nem passzol a képbe, de mivel remek színész, talán megoldja ezt a problémát és meglep bennünket!
14.
14.
simon 555
Hála az égnek, hogy nem valamelyik játék történetét veszik alapul hanem csak az univerzumot egy új történettel.
Így legalább remélhetőleg nem fog mindenki azon sírni, hogy mennyire eltér a játéktól...
13.
13.
csaszi2
Szerintem nagyon gáz a kép. Mintha az egyik cutsceneből kivágtak volna egy Assassint, és ráphotoshoppolták volna szegény Fassbender fejét...
12.
12.
Inferno
Hát srácok nemtom h vagytok vele de sztem ez a ruha gagyi :s
11.
11.
respectpele10
7# Mert a nevéről aztán tényleg sok mindenki tehet
10.
10.
a.fenybenjaro
gyerekek, mi a sz@r az ott az alkarjan?? :D a hidden blade picit azert mashogy nez ki, remelem ez csak valami gyors kep igy promoba, h ne felejtsuk el a filmet, de nekem valahogy az oltozek nem jon be. a szinesszel meg sztem nincs kulonosebb gond, max akkor lett volna ha pl adam sandler jatszotta volna. :D
6.
6.
_NMI_
Baszki, de nem passzol ide Fassbender! Jó színész nem kétség, de ahogy nézem ezt a képet, egyre inkább csak ez jut az eszembe:
http://www.cbc.ca/punchline/content/images/punchroll/the-rock-jb-5.jpg

Egész egyszerűen nem illik ide. NAGYON NEM!
4.
4.
RetecH
#2: Milyen kár, hogy Fassbender nem Altairt fogja alakítani. :(
3.
3.
csongor1996
#2: "Fassbender egy Callum Lynch nevű figurát alakít, aki Aguilar emlékeit éli majd át újra - ő egyébként a tizenötödik században él, Spanyolországban"
2.
2.
kristof97
Az AC1-ben Altairnak nem csak 1 rejtett pengéje és fehér köpenye volt?? :O
Bár lehet, hogy tévedek, 4nél többször nem hiszem, hogy végigjátszottam azt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...