2020-ban nyílik meg a UbiSoft saját vidámparkja

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A UbiSoft hivatalos közleményben adta hírül, hogy az RSG-vel társulva egy olyan forradalmi vidámparkon dolgoznak, amely a francia kiadó portfólióját veszi majd alapul. Jöhet az Assassin's Creed-hullámvasút?

A UbiSoft bejelentése szerint a vidámpark egy 10 ezer négyzetméteres területen fekszik majd, mégpedig Malájziában, Kuala Lumpurban. A munkálatokért a Ubisoft Motion Pictures lesz a felelős, de komoly segítséget kapnak  a Movie Animation Park Studiost is jegyző RSG-től. Az innovatív, forradalmi újításokat és megvalósításokat ígérő helyszín célja nem csak az lesz, hogy szélesítse a UbiSoft egyre méretesebb portfólióját, de olyan helyszínt biztosítson a játékvilág kedvelői és a szórakozni vágyók számára, ahol minden vendég egy játékos lehet és minden helyszín egy hatalmas játszótérnek felel majd meg. 


Jean de Rivières, a Ubisoft Motion Pictures alelnöke elárulta, a parkot valamikor 2020-ban nyitják meg és többek között olyan címek szolgálnak alapnak az építéskor, mint az Assassin's Creed-sorozat, a Just Dance vagy a vérnyulak kalandjai, a Rabbids-széria.

Egyébként a Ubisoft Motion Pictures a New Regency és a 20th Century Fox párosával karöltve dolgozik az első Assassin's Creed-filmen is, amit 2016. december 21-én mutatnak be, a főszereplője pedig Michael Fassbender lesz. 

A sorozat legújabb epizódja, az Assassin's Creed: Syndicate pedig október 23-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s változat kicsit később, november 19-én kerül a boltok polcaira.

12.
12.
Norbiii
Istenem, de jók lehetnek az ilyenek :) Bár eljutni talán sosem fogok, de tuti jó lesz majd.
11.
11.
godach
Minden évben, novemberben megnyílik?
10.
10.
piskóta
Ha pedig előrendeled a belépőjegyet, arra a padra ülsz le a park területén, amelyikre csak akarsz és még a vécére is ingyen mehetsz ki. (persze csak az első használat az ingyenes)
7.
7.
mestermagyar
#3: "A mai korán kiadott hullámvasutakara csak egy évvel a kiadás után érdemes felülni, mert addig általában halálosak."
6.
6.
dcba
A hullamvasut csak 2 km/h-val fog menni, mert ugy filmszerubb az elmeny :D
5.
5.
dcba
He csalas, az osszes poent ellottetek amiket be akartam irni. :D
4.
4.
Szelenas
A PC vasút 2 hónapot késik és akadozni és fura hangokat fog kiadni. A nyitás után 2 hónappal vehetsz a vasúthoz kiegészítőket, pl biztonsági öv. Egyszerre cask egy ember ajánlott a vasúton, mivel a multiplayer élmény elég rossz.
3.
3.
PaprikaJancsi
Első héten akadozni fog a hullámvasút, aztán a kocsik fognak hiányozni róla, és majd 2-3 hónap múlva pár halál eset után minden a legnagyobb rendben lesz.
2.
2.
br1Koo
1.
1.
PrimYaz00
Akkor számíthatunk rá, hogy félkész vidámpark lesz, amúgy jön PC-re is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...