Just Dance 2015

Idén is lesz Just Dance, még szép!

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

Készül a Just Dance filmváltozata

A Deadline értesülései szerint a Screen Gems megszerezte a Just Dance megfilmesítésének jogait. A projekt egyelőre nem rendelkezik sem íróval, sem rendezővel, de a stúdió a Ubisofttal karöltve készíti majd el a filmet.

Gyengébben teljesített a Syndicate, mint a Unity

A Ubisoft közzétette a legutóbbi negyedévre és félévre vonatkozó pénzügyi jelentését. A franciákat érő kritikákat a számok is alátámasztják: a cég bevételei visszaestek, és az új Assassin's Creed sem teljesített úgy, mint a Unity.

2020-ban nyílik meg a UbiSoft saját vidámparkja

A UbiSoft hivatalos közleményben adta hírül, hogy az RSG-vel társulva egy olyan forradalmi vidámparkon dolgoznak, amely a francia kiadó portfólióját veszi majd alapul. Jöhet az Assassin's Creed-hullámvasút?

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.

Brit toplista: ötödszörre is FIFA 15

Jó formában van a FIFA, a legújabb rész már ötödik hete vezeti a brit játékeladási toplistát, pedig folyamatosan jönnek az új kihívók. A múlt héten sem bírt el vele senki, győzött a foci.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan ráfordulunk a novemberre, miközben az őszi játékmegjelenési dömping folytatódik. Ezen a héten a hardcore és a casual játékosok is találhatnak a fogukra való címet, lássuk, mi a kínálat!

Átszervezésekre készül a Ubisoft

A Wii U-címei küzdelmét látva, a Ubisoft igazgatója, Yves Guillemot úgy nyilatkozott, hogy "a belátható jövőben" a Watch Dogs lehet az utolsó 18-as karikás játék a Wii U-n. Kevesebb lesz az Xbox 360- és PS3-bejelentésekből is.

GC 2014: Ubisoft-összefoglaló

A Ubisoft ugyan nem tart önálló konferenciát a Gamescomon, de a játékaival így is képviselteti magát a hírekben a héten. Az Assassin's Creed: Rogue után most további három trailert láthattok a kiadó kínálatából.

E3 2014: Just Dance 2015 bejelentés

2009 óta nincs év, melyben ne lenne egy Just Dance-cím, és hála az égnek a Ubisoft idén sem felejtette el a táncos játékot. Ami viszont újdonság lehet, hogy jön az okostelefonos alkalmazás is, így végre bárhol táncolhatunk.