Októberben jön a The Binding of Isaac: Afterbirth

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Október legvégén, Halloween előtt egy nappal jelenik meg a The Binding of Isaac: Rebirth legújabb kiegészítése, az Afterbirth, ami annyi új tartalmat kínál majd, hogy lényegében egy teljesen új játékot kapunk a pénzünkért.

Október 30-tól lesz beszerezhető a The Binding of Isaac: Rebirth több mint 1000 új helyszínt és több mint 100 órányi plusz játékórát ígérő kiegészítése, az Afterbirth. A letölthető tartalom azonban nem áll meg itt. Kapunk egy teljesen új játékmódot, a Greedet, ami ugyan nagyobb kockázatokat rejt, de a cserébe kapott jutalom is értékesebb lesz. Aztán lesznek még itt napi versenyek, 10 teljesen új kihívás, vadonatúj játszható karakter (Lilith, a démonok anyja), négy új alternatív fejezet, 120 felszedhető cucc és 500 új tárgy, új HUD-rendszer, 8 új főellenfél és több mint 25 teljesen új ellenfél is.

A csomag első körben csak PC-n lesz elérhető, 9,99 dollár ellenében. A konzolos változat csak később jelenik meg.

2.
2.
Valami bundleban hozzám csapták amit vettem, de valahogy nem igazán tudott megfogni... Olyan szinten taszít az egész, pedig szeretem a minimal stílust, elvégre a Super Panda Adventuresbe is beletoltam 24 órát, de ez valahogy nagyon nem... :(
1.
1.
zsocc-nrg
Nah ezt nevezem én tartalmas kiegészítőnek :) Nagyon várom!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...