The Witcher 3: Hearts of Stone - dobozosan is!

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
A Cenega Hungary jóvoltából magyar felirattal és dobozos formában is élvezhetjük a The Witcher 3: Wild Hunt első nagyobb kiegészítőjét, a Hearts of Stone-t. Végre a pontos dátumról is lehullt a lepel, és jön a fizikai Gwent is!

A 30. szint feletti witchereknek ajánlott Hearts of Stone expanzió október 13-án landol a boltokban. Csak a PC-s és a PS4-es verzióból lesz dobozos változat, Xbox One-on be kell érnünk a letölthető verzióval. A magyar forgalmazó ismét magyar felirattal látja el a kiegészítőt mindhárom platformon - az alapjátékhoz hasonló pazar minőségben. 

A csomag ajánlott fogyasztói ára 6490 forint lesz, de cserébe gazdag tartalomnak örülhetünk:. a Hearts of Stone letöltési kódja mellett Gwynt-útmutatót, két Gwynt-paklit (Szörnyek és Scoia'tael - a két pakli összesen 154 kártyalapból áll), illetve mindezek mellett Gwynt-zsetonokat és gyűjtői dobozt is kapunk.


Bizony, fizikai változatban is jön a Gwent! A fenti képek már a The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone-ból származnak.

22.
22.
Ruga
#21: Annyi mellékküldi és felfedezni való van már az elején a játékban, hogy amire komolyabb beszélgetésbe kezdenél a két hölggyel bőven megjelenik ez a kieg :))
21.
21.
Azatoth
Köszi! Így már jól hangzik. :)
Ettől függetlenül jön elvileg még patch, ami bővíti a dialógusokat, úgyhogy azt még kivárom. :)
20.
20.
ADMlN
#19: Ez egy mellél történeti szál. Több ilyen is van a játékban és akkor is hozzákezdhetsz ezekhez ha már befejezted a fő történeti szálat.
19.
19.
Azatoth
Azt lehet tudni, hogy ezek a kiegészitők hogy illeszkednek a játékba? Külön inditható, külön kalandok, vagy ugyanúgy a sztorit játszva lehet plusz mellékküldetésekre kitérni? Szeretném megvenni a játékot és elkezdeni, mert most végeztem a 2-vel és nagyon tetszett, de nem merek addig belevágni, amig nincs benne minden. Ha ezek külön inditható kalandok, akkor rendben van, mert később vissza lehet térni rájuk. De ha integrálva vannak a sztori módba, akkor már problémásabb, mert sajnos annyi időm nincs, hogy egy játéknak akár ötször újra nekifussak egy-egy plusz új küldetés miatt. Vagy a történet végén van valami "free roam" mód és úgy lehet majd ezeket a történeteket elkezdeni?
18.
18.
ADMlN
Még jó, hogy nem vettem meg a Season Pass-t, ez a csomag kell!
16.
16.
gegory
Végre visszatérnek a a"kiegészítők" a DLC helyett. A kiegészítők és a DLC két külön dolog. A kiegészítő valami igazi tartalmas dolgok voltak anno (pár kivételt kivéve D1-eh is volt lehúzásos kiegészítő amibe semmi se volt)
13.
13.
#12: Ami a meglepő, hogy Steam-en is pont ugyanennyi, bár a kártya nagyon csábító, de tényleg sok egy kicsit. A múltkor voltunk könyvesboltban és persze kiszúrt a gyerek az angry birds-ös kártyát ami nem emlékszem mennyi volt, de durván több ezer és alig bírtam lebeszélni. Ha ő nem kapta meg akkor én sem érdemlem meg ezt, szóval marad a sima digitális ... :D
12.
12.
Ruga
A G.O.G-on 8,49€ azaz ~2600Ft a kieg előrendelve. A dobozos meg ugye 6490Ft, nem tudom, hogy az gwynt pakli megér e közel 4 rongyot, de valahogy kell. :D
10.
10.
KopyAti
Hajrá! :)
8.
8.
Terawatt
#7: Az a tíz óra minőségi tartalom lesz akkor bőven megéri ilyen finomságok mellett. Következő elvileg 20 órás lesz ! Remélem folytatják a gwen kártyát, mint csomag tartalma, mert az nagyon cool lenne! :)
7.
7.
Krezy
Hát ezt nem hiszem el :D Dobozos kiegészítő egy játékhoz 2015 ben , ezt nevezem létezik még normális fejlesztő csapat! Le a kalappal :)

Végre 1 csapat aki nem csak a sok lehúzós DLC-kre megy.. mint a nagy többség :D
Az a baj régen ez alap dolog volt, a mai világban pedig ritkaságnak számít.
6.
6.
Andrew
#4: Lehet majd indítani NG+ ból.
5.
5.
moonborn
Dobozos ? Basszuus végre egy teljes kiegészitő lesz nem csak egy kicsi dlc ? Rég volt már dobozos kiegészitő egy játékhoz,utoljára a Dragon Agehez vettem :D
4.
4.
drat576
Remélem lehet majd indítani 'New Game Plus'-os végigjátszásból is, bár megvannak a mentéseim a simából is, de jó lenne ha nem kéne visszanyúlni hozzájuk.
3.
3.
DarkLord
Ugyanaz az arcberendezés , viszont jobban megnézve nincs rajta a heg, de nekem egyből ő ugrott be, de aztán jobban megnéztem most és csak a sebhely hiánya mutatja, hogy nem az ő feje lesz ez. (De full ugyanúgy néz ki elsőre nézve és nem megállítva).
2.
2.
Effecta
Remélem nem, mert Eskelt bírtam
1.
1.
DarkLord
Ez Eskel feje nem?

Nem is kell rá sokat várni, most tolom a new game+-ot már 45-ös vagyok, szóval nem akadály, de alap, hogy mindenki meg van 30-as szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...