Gravity Rush - jön a folytatás, lesz PS4-es remake

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony konferenciáján bemutatkozott a 2012-ben PlayStation Vitára megjelent Gravity Rush nagygépes folytatása. Ezzel párhuzamosan az is kiderült, az első rész PlayStation 4-re is meg fog jelenni.

A 2012-es Gravity Rush az időközben szinte teljesen parkolópályára állított PlayStation Vita egyik legizgalmasabb címe. Tudja ezt a Sony is, így az idei Tokyo Game Shown tartott prezentációján két nagyobb bejelentést is megejtett a japán óriás a játék kapcsán.

Egyrészt elárulták, hogy készül az eredeti cím PlayStation 4-es felújított változata, ami nyugaton (legalábbis az Egyesült Államokban) február 9-én jelenik meg. Az újra kiadott változatban ismét Kat és Dusty kalandoz, ráadásul a csomag a korábban megjelent összes DLC-t is tartalmazni fogja.

Másrészt bemutatkozott a második rész, ami valamikor 2016-ban jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. Erről trailert is tudunk mutatni.

14.
14.
myrte
#4: A 3ds se fogyott jól. 1,5-2 évig mindenki azt írta, hogy RIP. A Nintendo nem hagyta ott a ********* és látjuk mi lett belőle. Ezért is szégyen a Vita, mert először jobban fogyott, de úgy látszik nem elég jól a Sonynak.
13.
13.
kamgecam
#12: Hát igen,nem tudom hogy tudta a sony így elbszarintani.
12.
12.
PaprikaJancsi
#11: Pedig remek gép volt, tele potenciállal.
11.
11.
kamgecam
#10: :D
ja így is lehet mondani!
Én vettem egyet még a régi oled szériásat és gyönyörű volt a kijelzője a színfelbontás stb.de a kevés játék miatt,meg mert a kezem görcsölt ha sokáig játszottam rajta eladtam.
10.
10.
PaprikaJancsi
#4: Le se szarják sajnos ?
Pont, hogy leszarják. :D
9.
9.
kamgecam
#7: :D
Te elmebeteg!Mit szedsz adjál nekem is! :D
8.
8.
Ez nagyon varos :-)
7.
7.
Effecta
Ha egy felőlem érkező irányzatból indítva nem vagyok hajlandó kibontani egy bukott kézikonzolt, akkor "Erről nem nyitok VITA-t?"
5.
5.
kamgecam
#3: +1
Főleg most hogy ennyire nyomatják a Morpheust.
4.
4.
kamgecam
#2: A vita-ról mintha megfeledkeztek volna,le se szarják sajnos.Talán mert a 3ds sokkal jobban fogyott.
Viszont az exkluzivitást nem bánom.
3.
3.
maktub
Valószínűleg ennél nyíltabban a Sony egyhamar nem fogja kimondani, hogy a Vita halott, bár ezt a tulajok eddig is sejthették. Amúgy a játék érdekesnek tűnik, jó lesz ez PS4-en is.
2.
2.
ADMlN
Emiatt a játék miatt vettem anno PS Vita-t, mostmár meg csak PS4-re jön? A Sony bekaphatja.
1.
1.
Yanez
Wow, úgy látom tovább fejlôdött a folytatás! Szebb, részletgazdagabb, változatosabb helyszínek, pörgôsebb, szóval szeretettel várjuk, fôleg az elsô, zseniálisra sikeredett rész után!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...