Gravity Rush PS4, Vita

Akciójáték a Sonytól, amely eredetileg a PlayStation Vitára jelent meg, majd kapott egy PS4-es változatot is.

Egy Gravity Rush-film is készülhet a Sonynál

A jelek szerint a Sony nagy tételben fogad a film- és sorozatadaptációkra, most épp a Gravity Rush feldolgozásáról pletykálnak.

A Sony felvásárolta a Bluepoint Gamest

A Sony Interactive Entertainment újabb stúdióval gyarapította gyűjteményét, méghozzá a régi ismerős Bluepoint Games képében. A csapat legutóbb a Demon's Souls remake-jét szállította le.

Végleg feloszlott a Sony Japan Studio

Február óta tudjuk, hogy a Sony legrégebbi fejlesztőstúdiója, a Japan Studio nem készít már több videojátékot, mára pedig teljessé vált a csapat leépítése. Még a Sony saját stúdióit felsoroló weblapról is eltüntették a logóját.

Nem fejleszt több saját játékot a Sony Japan Studio

Lapértesülések szerint felhagy a saját játékok fejlesztésével a Sony legrégebbi stúdiója, a Japan Studio: a fejlesztőket szinte mind szélnek eresztették, az Astro Bot-sorozatért felelős Asobi Team pedig önálló csapatként folytatja.

Új stúdiót alapított a Silent Hill atyja

Keiichiro Toyama húsz év után elhagyja a Sony japán stúdióját, hogy két másik iparági veteránnal közösen alapított csapatával függetlenül dolgozhasson olyan játékokon, amelyek fejlesztését ők maguk is élvezhetik.

Nézd meg a Gravity Rush animációs filmet!

Ahogy a Sony megígérte, karácsonykor élesedett a YouTube-on a Gravity Rush anime első két epizódja, melyek lényegében a második videojáték előzményeit mesélik el. Rajongóknak kötelező végigülni!

Gravity Rush Remastered teszt

Hiába ülünk nyakig a felújított kiadásokban, csak ritkán fordul elő, hogy egy kézikonzolos játékot próbálnak meg tévéképernyőre költöztetni a kiadók. A Gravity Rush épp ezt a tábort erősíti.

Brit toplista: a Naruto a harmadik

A múlt héten ugyan több újoncunk is volt, de csak egyikük tudta beverekedni magát a brit játékeladási toplista élbolyába. A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 a harmadik helyen nyitott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elkövetkező napokban idegenekre vadászunk, kamiont vezetünk az Egyesült Államok útjain, levezetésként pedig kiéljük a Naruto-mániánkat. Íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierjei!

Gravity Rush: Remastered - egy héttel korábban

Noha az eredetileg PS Vitán napvilágot látott Gravity Rush PS4-es átiratát 2016. február 9-re ígérte a Sony, egy új tweet tanúsága szerint egy héttel korábban csaphatunk le rá. Lesz belőle dobozos változat is.