Újra lehet támogatni a Shenmue III-at

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 19.
  • Hír
Link másolása
Habár a Shenmue III Kickstarter-kampánya már véget ért, PayPalen keresztül még lehet támogatni a projektet az év végéig. Itt a lehetőség arra, hogy a többi stretch goalt is elérje a fejlesztés!

Sikerült meglepnie a Sonynak az E3 közönségét, mikor a konferenciáján színpadra lépett Yu Suzuki, és bejelentette a Shenmue régóta várt folytatását, illetve, ami még meghökkentőbb volt, a Kickstarter-kampányát.

Eddig nem nagyon láttunk példát arra, hogy valaki a gyűjtését egy nagy kiadóval az oldalán promózza, az pedig különösen furcsának tűnt, hogy a projekthez mérten viszonylag kevés pénzt kértek a készítők a rajongóktól.


Kiderült, hogy nem véletlenül. A Kickstarteren összegyűlt 6,3 millió dollár mellett a Sony is pénzeli a fejlesztést, és mint a minap megtudtuk, a jövőben is várják az adományokat, méghozzá PayPalen keresztül. A Slacker Backer-periódusban ezt a weboldalt kell felkeresnetek ahhoz, hogy pénzt dobjatok a játékra, mindezt a Kickstarterhez hasonló felállás keretei között: az adományokért itt is jutalom jár, és a befolyt pénzt is a strech goalok megvalósítására fordítják a fejlesztők.

A kampány ezen része 2015 végéig tart, Suzukiék szerint ennyi idő alatt még utalhatnak azok, akik a Kickstarterről lemaradtak, és cserébe ők sem csúsznak el a megjelenéssel, ami egyébként 2017 végén várható PC-re és PS4-re.

1.
1.
kamgecam
Basszus még mindig nem tudom elhinni hogy megcsinálják,egyszerűen túl szép lenne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...