Csúszik a Van Helsing: Final Cut

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 22.
  • Csúszás
Link másolása
A tervezettnél, ha nem is sokkal, de később jelenik meg a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. A készítők az így nyert időt tesztelésre fordítják a bejelentésük szerint.

A Van Helsing-trilógiát lezáró csomag az eredeti tervek szerint holnap jelent volna meg, ma viszont kiderült, hogy csak október 7-én élesítik a sorozat gyűjteményes kiadását. A hátralévő idő teszteléssel telik majd, azonban ez alatt nem csak a játék polírozását kell érteni.

A Neocore ugyanis bejelentette, hogy azok számára is ingyenesen elérhetővé teszik a Final Cutot, akik a trilógia egy részét a Steamen, egy részét pedig a GOG-on szerezték be, illetve azok is megkapják majd, akik a trilógia hiányzó darabjait csak az új kiadás megjelenése után tudják beszerezni.

A srácok szerint mindig is az volt a céljuk, hogy a sorozat vásárlóinak ingyen odaadhassák a Final Cut tartalmait, azonban bizonyos esetekben (lásd fent) nem volt triviális, hogy ezt hogyan tudják megoldani. Az elkövetkező két hétben ezeket a lehetőségeket tesztelgetik majd.

A Final Cut tartalmáról itt nézhettek meg egy összefoglaló videót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...