The Incredible Adventures of Van Helsing PC, PS4, X360

Van Helsing legendája elevenedik meg a magyar Neocore új akció-szerepjátékában.

Tíz játék, amivel játszanod kell halloweenkor

Közeledik október 31-e, és ennek alkalmából a Steam újabb halloweeni akciót hirdetett. Átnyálaztuk a kínálatot, és kiválogattunk tíz vásárlásra érdemes játékot belőle - csakhogy csavartunk egy picit a szűrési technikánkon.

Márciusban jön a PS4-es Van Helsing-játék

A Neocore a legújabb játéka, a Warhammer 40K: Martyr mellett nem feledkezett meg legutóbbi sikeréről, a The Incredible Adventures of Van Helsingről sem. A PC-re és Xbox One-ra már elérhető játék márciusban PS4-re költözik.

PS4-re is jön az első Van Helsing-játék

A magyar NeocoreGames szólt, hogy PlayStation 4-en és PS4 Prón is napvilágot lát a The Incredible Adventures of Van Helsing. Utóbbi masinán magasabb felbontásnak örülhetünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha mennyiségben nem is tud vetekedni ez a hét a korábbi játékterméssel, minőség tekintetében ígéretesnek tűnik: a játékosok többsége jó eséllyel repülőgépről rakétázik és terrorelhárít majd a héten.

Games with Gold - íme, a decemberi kínálat

A Microsoft közzétette, hogy milyen ajándék játékok járnak az Xbox Live előfizetőinek decemberben. Az ünnepek apropóján egy extra cím is jön, így összesen öt alkotás lehet a tiétek a következő hetekben.

Megvan a Van Helsing: Final Cut dátuma

Noha az első tervek szerint szeptember végén kellett volna megjelennie a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cutnak, a Neocore az utolsó pillanatban elhalasztotta a premiert. Most már azt is tudjuk, meddig.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz az október, erről árulkodik a heti megjelenési listánk is. Tudunk majd zenélni, világ körüli kalandozásra indulunk Nathan Drake-kel, és visszatérnek a transformerek egy sor bunyó erejéig.

Csúszik a Van Helsing: Final Cut

A tervezettnél, ha nem is sokkal, de később jelenik meg a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. A készítők az így nyert időt tesztelésre fordítják a bejelentésük szerint.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább zuhog az őszi játékeső, ezen a héten is sok megjelenésnek örülhetünk majd. Újra főszerepet kap a foci, de a horror- és a toys-to-life-játékok szerelmeseire is vár egy-egy érdekesség.

Van Helsing: Final Cut - ezt kínálja a teljes csomag

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a megjelenés előtt álló The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. A legújabb trailer a teljes trilógiát tartalmazó gyűjtemény főbb újdonságait, pontos tartalmát részletezi.