The Incredible Adventures of Van Helsing II PC

Van Helsing ismét visszatér a Neocore jóvoltából, a műfaj továbbra is gótikus-noir, steampunk akció-RPG.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.

Xbox One-ra költözik a Van Helsing II is

Azok után, hogy a Games with Gold decemberi játékai között ingyen elérhetővé vált a The Incredible Adventures of Van Helsing, nem meglepő, hogy a Neocore a játék folytatását is átköltözteti a Microsoft konzoljára.

Megvan a Van Helsing: Final Cut dátuma

Noha az első tervek szerint szeptember végén kellett volna megjelennie a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cutnak, a Neocore az utolsó pillanatban elhalasztotta a premiert. Most már azt is tudjuk, meddig.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz az október, erről árulkodik a heti megjelenési listánk is. Tudunk majd zenélni, világ körüli kalandozásra indulunk Nathan Drake-kel, és visszatérnek a transformerek egy sor bunyó erejéig.

Csúszik a Van Helsing: Final Cut

A tervezettnél, ha nem is sokkal, de később jelenik meg a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. A készítők az így nyert időt tesztelésre fordítják a bejelentésük szerint.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább zuhog az őszi játékeső, ezen a héten is sok megjelenésnek örülhetünk majd. Újra főszerepet kap a foci, de a horror- és a toys-to-life-játékok szerelmeseire is vár egy-egy érdekesség.

Van Helsing: Final Cut - ezt kínálja a teljes csomag

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a megjelenés előtt álló The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. A legújabb trailer a teljes trilógiát tartalmazó gyűjtemény főbb újdonságait, pontos tartalmát részletezi.

A hónap végén érkezik a Van Helsing: Final Cut

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az egybecsomagolt Van Helsing. A trilógia mindhárom darabját tartalmazó The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut szeptember 23-án jelenik meg.

Minden, amit a Van Helsing: Final Cutról tudni kell

A várva-várt Warhammer 40K-játéka előtt a Neocore még egyszer nekifut a The Incredible Adventures of Van Helsingnek. A Final Cut névre keresztelt csomag az egész trilógiát tartalmazza, minden finomsággal együtt.

Jön az egybecsomagolt Van Helsing

A Neocore közleménye szerint szeptemberben mutatkozik be a The Incredible Adventures of Van Helsing mindhárom részét tartalmazó Final Cut változata. A csomag 45 dollárba fog kerülni, de nem mindenkinek.