Mégsem jelenik meg idén az új Hitman

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 22.
  • Csúszás
Link másolása
Mégsem jelenik meg idén az új Hitman, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy csak jövő tavasszal rajtoltatják el a játékot. Szerintük így jobban járunk, több tartalmat kapunk majd a premierkor.

Az új Hitman az eredeti tervek szerint december 8-án rajtolt volna, a készítők azonban bejelentették, hogy csak 2016 márciusában adják ki a 47-es ügynök új küldetéssorozatát.

Az új Hitman érdekessége, hogy letölthető formában vásárolhatjuk majd meg, és a szokottnál kevesebb tartalommal érkezik - igaz, a készítők később folyamatosan fogják bővíteni a címet, méghozzá ingyen. Az új modellel magyarázható a csúszás is: a készítők szeretnének több tartalmat pakolni az alapjátékba, mint amennyit eredetileg terveztek, és később sűrűbben akarják majd adagolni a kiegészítőket.

A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, itt hosszabban is belenézhettek.

20.
20.
medson
#19: Hát igen, eleinte ez a konzol fan boy szúrta a szemem de amint megjelent ez a srác már változott a helyzet :d
19.
19.
Macifasz
#18: Mert a te okoskodó, kioktató hozzászólásoddal olyan sokra megy az ország ugye? ;-)
18.
18.
Gyerekek, besirok azon, hogy milyen nyelvhelyesseget produkaltok. Nektek nem jatszani kene, hanem tanulni, olvasni inkabb, mert a jelenlegi keszletetek, ami van, se rajtatok nem segit majd, se az orszag jovojen...
17.
17.
Gímer Gazsi
#16: Akkor csinályák meg előbb az egyik gépezetre és félév mulva a másikra, akkor nem kellesz csusztatni. Minden multiplatformnál igy kéne mint például a tomb raidernél is igy csinálták meg. Persze elöbb jöjjönek konsolokra, mert ott nincs torent és ugy ök is töbet keresnek elöszőr és mindenki jól jár nem?
16.
16.
Macifasz
#15: De elgondolkoztam, és többek között az exkluzív címek miatt vettem PS4-et (meg annó 3-at). De ettől még arra nem lehet számítani, hogy ekkora címek mint egy Hitman, megszűnik PC-re létezni.
15.
15.
Gímer Gazsi
#14: Az arkam knight nem csuszot csak a pcs verzió. Figyeld meg hogy mindig a multiplatformokat időzik el, exkluziv játékok jönnek amikor mondják. Ezen nem gondolkoztál el? Nekem is van gamer pc, de amióta ps4et vettem már keveset játszok rajta. Játszon mindenki csak vegyen mindenki konsolt, mert ugy akkor csak arra csinálnának és az exkluziv lene és nem kölne várni rá, mint tanyán a pizzára.
14.
14.
Macifasz
#8: Ja, és azt se felejtsd el, hogy az általad említett Arkham Knight PC-s portja pont a konzolok miatt szívott, mivel az elején nem bírta el a masina a terhelést, és az egész fejlesztő gárdát odarendelték a konzolos változatok mellé. ;-) Emiatt csúszott az is hónapokat, nem a PC-s verzió miatt, mivel azt konkrétan leszarták magasból.
13.
13.
Macifasz
#8: No offense, de azt te már tuti nem éred meg, hogy a Hitmant "letiltsák" PC-ről és csak konzolra jelenjen meg. :-D Ebből a címbő 100000000%, hogy nem lesz konzol exklúzív. Mondom ezt úgy, hogy PC mellett van PS4-em is éés én is a PS4-es verzióval szemezgettem inkább.
12.
12.
Macifasz
Pont márciusra? Amikor jön az Uncharted 4 is? Faxa. :-/ :-D
11.
11.
Hunszi
legalább lesz idő a Just Cause 3al foglalkozni :)
10.
10.
tupaccc
Szóval hónapokat késnek egy olyan játékkal, amit félkészen akarnak kiadni... Gratula.
9.
9.
NorbiGO
#5: A profi csapatok amíg el nem jutnak a goldig, kb. 24/7-ben dolgoznak, a fél életük rámegy a játékra. Az, hogy a végleges játék tele van hibával, sajnos ekkora projekteknél így van, mert az első a minőség, és másodlagos a többi (a minőség meg nem egyenlő a bugmentességgel). Amit lehet utólag patchelni, azt eltolják, hiába lesz tele a youtube a pályából kiesős, meg beolvadós videókkal. Nem kell nekem hinned, nézz utána, hogy hogy is megy a játékfejlesztésben ez.
8.
8.
Gímer Gazsi
ugyis minden értelmes ember tudja hogy a pc miatt kel csusztattni. Ha csak konzolokra jonne akkor idöben ki tudnék adni, de az optimalizálás több idöt vessz igénybe, ők pedig nem szokták eltolni valamelyik platform megjelenését. A hitman mindig egyszere jelenik meg minden játszó mehanikára. Nem azért mondom mert konzolon játszok én is de én is az unepekre terveztem vele szórakozni, igy pedig a pc miatt szivok én is meg a töbi konzoljátékos. Senki sem akarja a batmanes hibát követelni el. Remélem a jövöben csak konsolokra fog jönni a hitman sorozat, a minőség érdekében!
7.
7.
Chrysh
Egyáltalán nem bánom én se, hogy dolgoznak még rajta egy kicsit, de ettől függetlenül is kezdem pofátlanságnak érezni azt a sok beköhögött kamuidőpontokat, amiket gyakorlatilag rendre képtelen betartani.
6.
6.
dante92
Nagyon helyes! Akkor nem kell iden vennem konzolt ^^ :D
5.
5.
DarkLord
#4: Az a baj, hogy az általad említett polírozást rászánják tény, csak nem a játékot polírozzák addig, hanem a brét az eltolt idő alatt... Gyakorlatilag egy-egy eltolt játék sem muzsikált sokkal jobban sokszor, mintha kiadták volna az adott időben.Bár szarul kiadott elhalasztott játékok esetén felmerül azért a kérdés vajon milyen lett volna, ha nem csúszik több hónapot? Bírom a csúsztatott játékokat, amiket még megjelenés után is a 20. patch tesz játszhatóvá. Igaz, hogy ne adják ki, addig míg nem jó, csak nehogy ez is a fenn említett módon csússzon.

Egyébként nagy veszteség nem éri a játékos társadalmat ezzel a csúszással szerintem. Gyakorlatilag tényleg alig pöfögtettek róla infót , semmi hype nem volt , na majd jövőre akkor beindul a gépezet :D
4.
4.
NorbiGO
Egyáltalán nem bánom, így is annyi cucc jön még idén, hogy biztosan nem lenne időm rá. Szánják csak rá az időt a polírozásra, az utóbbi időszakban megjelent anyagok csak alátámasztják, hogy nem lehet eleget gyomlálni a hibákat ezekben a játékokban.
2.
2.
GAMEROD
Kár, pedig a karácsonyi szabadidőt ezzel akartam tölteni.
1.
1.
Drazhar
*not impressed face*
és már sokadik éve a február/márciusi időszak lesz az új "karácsony".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...