PS4 - két konzolcsomag is jön a Black Ops 3-mal

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
A Sony és az Activision megadja a módját a Call of Duty: Black Ops 3 premierjének. Két bundle is érkezik, egy sztenderd és egy Limited Edition - utóbbi egyedi kinézetű, 1 TB-os merevlemezzel szerelt konzolt tartalmaz majd.

Európában kétféle PS4-es konzolcsomagban vásárolhatjuk meg a Call of Duty: Black Ops 3-at. Kezdjük a normál bundle-lel, amely egy 1 TB-os Jet Black konzolt tartalmaz (egyedi festés nélkül) és persze a játék kópiáját, a szokásos árszabás mellett:

A második darab már sokkal érdekesebb. A 449 dollárt kóstáló Limited Editionben narancs és szürke színű, 1 TB-os konzolt találunk, az előlapon SOG Skull -, Winslow Accord- és zombi-logóval. A DualShock 4 hasonló színösszeállítást kap, ráadásul a kontroller külön is megvásárolható lesz. A dobozban megtaláljuk a játékot és a Nuk3town multis térkép letöltőkódját is.


A konzolcsomagok a Black Ops 3 premierjével egy időben, azaz november 6-án landolnak a boltokban.

42.
42.
Spectrum
#39: +1

Bloodborne-val ha kicsit kivársz, DLC-vel együtt lesz már érdemes megvenned.
Jövök majd coop-ra, ha erősítés kell. :-)
40.
40.
p3ti
#39: Sok gyűjtőt ismerek akinek fáj a foga 1-2 cuccomra :P Van itt egy pár kiadás ami szerintem senkinek sincsen meg országszerte, azokért nagyon fájna a szívem! Érdekes hogy nekem is azt mondták hogy ne akarjak felnőni soha, de valamiért én is jobban érzem magamat a bőrömben mint régen. Nem volt anyagi keretem azokra a dolgokra amikre most van. Ráadásul sokkal függetlenebb vagyok, és nem szól bele senki abba amit csinálok. Ha van kedvem elutazom, ha van kedvem veszek 1 játékot vagy tököm tudja - lényeg hogy saját magam ura vagyok. Abszolút meg tudom érteni a gyűjtési rajongásod, én is nagyon be voltam zsongva régen. Csak azt a hibát sose kövesd el amit én elkövettem - ne harácsolj :D Vedd meg azt ami tetszik és ne ess túlzásba (én ezt tettem). Nem hinném hogy ez életkorhoz lenne kötve, mindenkinek lehet hobbija. Ha örömödet leled benne akkor pedig egészségedre, nem kell rosszul érezned magad miatta !

Sajnos én hajlamos vagyok egyfajta fanatizmusra, amit nem csak ezen a területen élek ki, hanem az életem minden területén. Nálam nincsen olyan hogy csak egy kicsit, hanem akkor egyből túlzásba viszek mindent. Ez látszik pl. a gyűjteményemen is, vagy akár ha haverokkal elmegyünk szórakozni 1et...tuti én vagyok az aki másnap halál másnaposan fetreng otthon :) Ez mondjuk az én saját hülyeségem...majd megtanít az élet hogy hol húzzam meg a határaimat!
39.
39.
ADMlN
#35: Igen, én is ezt a taktikát választom, a Witcher 3 mellett eddig kipörgettem a Hearth of Swarm-ot, a The Talos Principle-t, a Homeworld Remastered-eket és a Star Trek játékot. Emellett néha játszottam egy kis Heroes of the Storm-ot, Plague Inc.-t, meg Prison Architect-tet.

A Bloodborne-t mindenképpen beszerzem, a kérdés csak az, hogy mikor jutok oda. :)

#36: Időről időre nekem is vannak ilyen hullámvölgyeim, amikor nincs se időm se kedvem leülni bármivel is játszani, meg amikor van, akkor is igyekszem magam moderálni, hogy legyen időm páromra, szocializálódásra vagy épp más hobbikra. De valahogy mindig visszatalálok a videojátékokhoz, gondolom ebben közrejátszik az is, hogy elég introvertált vagyok. Igazából én most kezdek csak "belenőni" ebbe gaming témába, eddig amíg csak jártam az oskolákat nem igen volt pénzem erre.
Most, hogy már lassan 4 éve dolgozom megengedhetem magamnak mindazt amikre oly régóta vágytam. Gamer PC, konzolok, gyűjtői kiadások, könyvek mind kell nekem! :D Nem is értem miért mondogatták anyámék anno, hogy az életem legkönnyebb szakasza ezért becsüljem meg. Utáltam. Semmire nem volt pénzem, és mindig más szabta meg mit csináljak és mikor. Folyamatosan stresszelte magát az ember az elvárások miatt, ilyen dolgozat, olyan ZH...
Amióta dolgozom a magam ura vagyok, azt csinálok és akkor amit csak akarok, megveszem azokat a dolgokat amik megtetszenek. Reggel 8-tól délután 5-ig lapátolok(szoftverfejlesztek) a cégnek, amit szeretek csinálni, de ha egyszer eljön az 5 óra akkor olyan messzire dobom a lapátot, hogy másnap reggelig meg ne találjam, onnantól kezdve rajtam semmilyen felelősség sincs.
Na de úgy érzem pöppet elkalandoztam ezen a kinövés/felnövés dolgon. Lényeg a lényeg, hogy én sajnálnám ha felhagynál ezzel a hobbiddal, mert úgy éreztem hasonló a szenvedélyünk a játékok iránt, de nem akarlak befolyásolni elvégre ez a te döntésed. Ha esetleg mégis a felszámolás mellett döntesz, én szívesen megszabadítalak a gyűjteményed néhány darabjától, természetes azok értékének kp-ban való kicsengetése után. :)
38.
38.
Norbiii
#36: Én évek óta kb ugyanígy vagyok. Vannak olyan játékok, amiket kb 1,5 éve vásároltam, és még mindig nem toltam ki őket. Mindig egy kicsit, aztán befejezem. Mostanában inkább Fifa, versenyzős, parti, tehát olyan játékok, amik úgymond rövidebbek, kisebb időre szólnak, és, hogy kipörgesd nem kell a sztori miatt több 10, akár 100 órákat a játék előtt ülni. A GTA V-el szoktam mostanában viszonylag többet játszani... Ott áll a szekrényen sok-sok játék, ami kipörgetésre vár, de az elmúlt években (általában) egyszerűen nem tudtam hosszú órákat a játékkonzol(ok) előtt ülni.....Szóval vár rám sok jó cím, és most már neki fogok futni! :)
37.
37.
p3ti
Amúgy meg én leszek az egyetlen aki azt mondja hogy tetszik a fekete narancssárga masina, sztem különleges !
36.
36.
p3ti
#32: Én hazaérek meló után és csak ülök mint 1 bamba fasz aztán elmegyek aludni :D itt sorakozik egy tonna játék, időm az edzés/munka/kapcsolat kombó mellett kb. semmi. Erősen gondolkodtam azon is hogy felszámolom a gyűjteményemet és inkább belekezdek vmi másba. Néha olyan érzésem van mintha kezdenék kiégni és kinőni ebből a gaming témából. Olyan játékok amik 100 óra ++ az nálam már szóba sem jöhetne. A Halo MCC -t már nem tudom hány hónapja játszom......
35.
35.
kamgecam
#32: Azta,az igen! :D
Lehet érdemes lenne a sztori orientált játékokkal kezdened (pl:Last of Us,Tomb Raider,Uncharted)mert egy open world játékkal nagyon sokáig el lehet lenni.
Én azt szoktam (amikor van időm)hogy egy-egy open-world játék mellett végigviszek több sztoris gamát aztán visszatérek szöszmötölni a Witcher-be,Dying Light-ba vagy Mgs5-be.

A Bloodborne-t pedig kérlek mindenképpen szerezd be ha szereted a brutális játékmenetet és a viktoriánus dark-fantasy hangulatot.
34.
34.
maros1977
Hollandiában az 1terrás ps4+játék kb110 ezer!
33.
33.
PaprikaJancsi
32.
32.
ADMlN
#10: Ne is mond, gyakran munka után lerogyok a kanapéra és percekig csak gyönyörködöm a konzolban.
Beszámolót azt kellene írni, de sajnos nincs időm. Na persze nem munka vagy ilyesmi egyszerűen túl sok a játék amivel játszanom kell (nem röhög, ez számomra komoly probléma :P). Már 170 órám van a Witcher 3-ban és már nem sokára itt a kieg, ami előtt mindenképp be akarom fejezni az alapot. Ha az is meg van akkor teljes energiával az MGS-re fogok koncentrálni, de az sem egy rövidke játék. A PS4 miatt rengeteg jó exclusive játék is a nyakamba szakadt, úgy mint a Last of Us vagy a Killzone. Még egyiket se sikerült befejeznem, pedig nemsokára itt az Uncharted Colelction ami kapásból 3 új játék nekem. Aztán persze a Bloodborne-t is be kellene szerezni... Az XO is bekeményített, pörög a Forza 6 ezerrel, nemsokára itt a Halo 5 és az új Tomb Raider is. PC-s fronton is kifejezetten csehül állok, jelenleg a W3 az elsődleges, de mindjárt itt a Fallout 4, meg a Legacy od the Void. Még a Mirror's Edge-t és a Deus Ex-t is be kellene fejeznem mielőtt kijön az új, és ha elkezdeném sorolni azon játékokat amiket egy-egy Steam leárazáson megvettem, hogy "egyszer jó lesz még" de még csak fel sem telepítettem, akkor itt ülnénk estig. :D
30.
30.
Full narancssárgába lehet jobb lett volna vagy felesbe narancs meg fekete,mert így nagyon gagyi hogy csak egy nagy hármas van rajta...még a kontroller aránylag jól is néz ki...
28.
28.
Zozzancs
#27: Ez csak időszakos leárazás.
27.
27.
PaprikaJancsi
#20: http://www.konzolokszervize.hu/xboxone/microsoft-xbox-one-500gb-merevlemezzel

Itt majdnem annyi.
15.
15.
Zozzancs
#12: 92 000 ért? nem tudom holélsz, de a mai napig 60-70 ért vesztegetnek origi egy ps3at, a ps4 ára még évekig nem fog lejjebb menni :D főleg úgy hogy alig vannak rá gémek.
14.
14.
kopic
13.
13.
strike19
Meg még szégyelletesnek tartom hogy ilyen bundle-hoz a Sony csak 15 napos PS pluszt ad.Min fél éves PS + kellene.
12.
12.
strike19
Én egy árcsökkenésnek jobban örülnék.
Szerintem a natúr ps4 amihez nincs játék már rég 92 000Ft körül kéne vesztegetni mindenhol.Az ilyen bundle meg mehetne 105 000Ft körül.
10.
10.
kamgecam
#4: +1
Nem tudom hogy tudták ilyen randára csinálni.
A MGS PP kiszerelés messze a legszebb a Destiny-s mellett!
By the way beszámolót mikor írsz? :)
9.
9.
PaprikaJancsi
#6: Gears of War,Sea of Thieves kihagytad.
8.
8.
PS4jacksony
Szörnyű ez a szín összeállítás még egy piros fekete kombibációt tudtam volna elképzelni....
7.
7.
PS4jacksony
Én ha most vennék konzolt,ps4 et vennék.
6.
6.
ADMlN
#3: Először döntsd el mivel akarsz játszani:

Halo, Forza, Quantum Break, Scalebound, Fable, Recore, Crackdown, még idén Tomb Raider, Sunset Overdrive -> Xbox

Uncharted, Killzone, Bloodborne, inFamous, Until Dawn, Ratchet & Clank, DriveClub, The Order -> PlayStation

Nem teljes listák, csak az általam ismert és figyelemmel követett címek.
Ha ez megvan, akkor a többi már csak részletkérdés.
XO-nál érdemes figyelembe venni, hogy hamarosan kompatibilis lesz az Xbox 360-as címekkel. A PS4-nél pedig azt, hogy az eddig megjelent multiplatform címek általában nagyobb felbontáson/framerate-en futnak.
5.
5.
kopic
#3: Sztem ezt inkább blog formájában is írd ki nyugodtan, mert tuti hogy több választ fogsz kapni.:)
4.
4.
ADMlN
Ez narancssárga festés ritka ronda, ennél még az alap fekete konzol is sokkal szebb.
3.
3.
mdr88
Sziasztok!
Kicsit off lesz a kérdés és higgyétek el nem szeretnék Komment-háborút szítani, de ha már konzolról van szó akkor muszály feltennem a kérdést és nem azt várom, hogy egyik tábor fikázza a másikat, vagy oda vissza menjen a sárdobálás.

Nos, a közeljövőben szeretnék konzolt vásárolni és szeretném ha néhányan értelmes hangnemben kifejtenék, hogy XO vagy PS4 oldalán tegyem le a voksomat. Melyiknek mi az előnye/hátránya? Egyszóval, hogy melyiket érdemesebb megvenni.
Tudom hogy most várnátok egy kis segítséget, hogy mégis mivel szeretnék játszani és stb. de eddig PC-n játszottam kizárólag és abszolút nincs rálátásom arra, hogy melyik konzol miben jobb/rosszabb a másiknál.

Kérek mindenkit, aki válaszol, hogy kerülje a feszültségkeltést a kommentjében, én sem ezért írtam ide a kérdésemet.
(ui.: tudom, írhatnék akármilyen fórumra is, de bízom az itteni gamerek hozzáértésében)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...