Rise of the Tomb Raider - így harcol Lara

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
A Polygon jóvoltából egy nyolcperces gameplay videó látott napvilágot a Rise of the Tomb Raiderről, amely a harcra koncentrál. Bizony, Lara Croft nem ijed meg egy kis kézitusától, vagy lövöldözéstől.

A Rise of the Tomb Raiderben egy magabiztosabb, harciasabb Larát irányíthatunk, aki ugyan igyekszik elkerülni a nyílt konfrontációt, de ha minden kötél szakad, nem ijed meg a harctól. A következő videó ezt mutatja be: hősnőnk becserkészi az ellenségeit, miközben egy régi szovjet katonai bázist tisztít meg.

A játék november 13-án jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra, majd a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

14.
14.
Neo1989
Új gameplay

https://www.youtube.com/watch?t=11&v=M512ffmKfeE
13.
13.
dzsiádzsó
#12: Sztm itt mindenki azt várta, hogy szépen lassan Lara (cím is erre utal) visszatér a gyökereihez, vagy legalábbis a TR játékok hagyományaihoz, ehelyett pár fegyver és harcrendszeri újítás, nem biztos, hogy meg fog felelni a nagy várakozásoknak, sőt előfordulhat, hogy lesz, akinek ahhoz sem lesz elég, hogy végig kitartson az izgalom a játék során. Ütős kis story kell, különben ez csalódás lesz, én legalább 3-4 helyszínt, puzzleöket, normális ügyességi részt vártam, hát ebből még semmit nem láttam...
12.
12.
KeXxX
#2: Pedig pont az előző videókban volt a dupla nyilazós hülyeség is :D Az nem számít újításnak? :DD
11.
11.
makkandis
Valahogy ez a videó a legkevésbé sem hozta meg a kedvem...
10.
10.
Neo1989
#9: h 20 X halnak meg 8 perc alatt
9.
9.
Neo1989
Örömmel látom h lehet rambozni is :) Am szerintem hardon nem lesznek ilyen buták ez csak a bemutató végett lehet.
Nyilván nem hardra rakták h nehogy az legyen h 20 X meg 8 perc alatt.
8.
8.
north
Hát ez...
Igaz én nem vagyok olyan aki a grafika miatt játszanék egy játékkal nálam az a legutolsó szempont viszont akkor is hozni kell egy szintet de ennek olyan érzete van mintha a Low és Medium beállítások közt vergődne, nem is beszélve arról, hogy az ellenfelek szörnyen buták mintha vakok volnának vagy szemellenzőt viselnének. Pl.: simán nem vették észre hogy valaki kidob egy üveget a mellettük lévő doboz mögül? Vagy épp a láda mögül kilógó Lara térde sem tűnik fel az őrnek pedig ránéz.
Nem is beszélve arról, hogy ha már szeretnék, hogy valamelyest valósághűvé tenni a játékot akkor lehetne csúszósabb a hó mert Lara röhögve rohangál vas gerendákon ami havas vagy ugrik fel leszakadt fém paneleken mintha csak ragadna hozzájuk :D
Amin legnagyobbat néztem a 4 képernyős megfigyelő rendszer kint a hóesésben. ezt nem tudom, hogy gondolták na ez kicsit érdekes :D
Én személy szerint megvárom a PC-s verziót hátha addig kijavítják ezeket az érdekes dolgokat
7.
7.
PS4jacksony
Az AI Tényleg nem túl meggyőző...

Én a legtöbb videójátékból az időjárást hiányolom...Egész pontosan a szelet !!!

Így olyan sterilnek hat a pálya jobbra-ballra leng a fű...

Jó lesz ez csak javítsanak még rajta...
6.
6.
dzsiádzsó
#3: Nyilván a játéknak játéknak kell maradnia, nem is várom, hogy az élmény rovására menjen a túl valósághű leképzése a lopakodásnak, de az AI über gagyi volt ebbe a videóban őszintén szólva...
5.
5.
kopic
#1: Én is nagyon remélem, hogy a legkonnyebb fokozaton játszották.:S
3.
3.
Nottingham
1#: Nem akarom védeni a játékot, mert nem érdekel XO híján, de az übercsászár Metálgírben se tűnik fel a katonának, ha mögé kúszol a barátjának és nemhogy megfojtod, de még ki is hallgatod előtte...csak mondom.
2.
2.
headhunter86
Előző posztnál pont mondtam, hogy 0 újítás lesz. Úgy látom ez igaz lesz. Előző rész sikerét lovagolták meg a legkevesebb erőfeszítéssel.
Úgy érzem csalódás lesz...
1.
1.
dzsiádzsó
Mondjuk az érdekes, hogy valaki nem hallja, ha a társát 2m megfojtják egy nyíllal :D, de biztos a satyi..
Sajna ez tuti nem 1080p, a recékből ítélve nagyon közel lehet a 800p-hez, kicsit csalódás, főleg ahogyan a távolba rajzolja a 2D-s fenyőket... Nem tudom hova tenni, vagy űber király, amit mutatnak a játékból, vagy tökátlag, mint az összes gameplay eddig, kicsit gyanús, hogy szépnek eddig csak a CD-s marketing videókon láttuk, élőbe elvérzik a játék, remélem nem akarnak átb@szni a palánkon.
Azt meg külön remélem, hogy ez a supereasy fokozat volt, botrány, hogy ma már mennyire butítják a játékokat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...