Chris Avellone az új Divinitynél is besegít majd

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Azért még manapság is akadnak olyan dizájnerek, akiknek a nevével el lehet adni játékokat, és Chris Avellone láthatóan ilyen. Mint kiderült, a Divinity: Original Sin 2-nél is besegít majd az úriember.

Hiába hagyta el az általa alapított Obsidian Entertainment fedélzetét, Chris Avellone továbbra sem hajlandó abbahagyni a játéktervezést - szerencsére.

A minap a Larian Studios jelentette be, hogy az úriember a Divinity: Original Sin 2 munkálatainál is besegít majd, és legalább az egyik karakter-háttértörténetet ő fogja megírni a játékhoz. A fejlesztők szerint rengetegen támogatták azt a rajongói ötletet, hogy Avellone legyen a Kickstarter-kampányuk egyik stretch goalja, és bár ők eredetileg nem gondoltak erre, a kérésen felbuzdulva megkeresték a dizájnert, aki végül a gyűjtés eredményétől függetlenül csatlakozott a projekthez.

Avellone olyan játékokat tudhat a háta mögött, mint a Fallout 2, a Planescape: Torment, az Icewind Dale, a Star Wars: Knights of the Old Republic II, a Fallout: New Vegas vagy a Pillars of Eternity. Az utóbbi időben egyre több, a mostanihoz hasonló felkérést kapott: közreműködött a Wasteland 2 munkálatainál, besegít majd a Torment: Tides of Numeneránál, és a The Bard's Tale IV-be is beszállt volna, ha elég pénz jön össze a projektre a Kickstarteren.

Az új Divinity Kickstarter-gyűjtéséből bő két nap van hátra, már 1,7 millió dollárt kaptak a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...