Képeken a The Witcher 3: Hearts of Stone DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 29.
  • Letöltés
Link másolása
A nemzetközi sajtó már belenézhetett a The Witcher 3: Wild Hunt első nagyobb kiegészítőjébe. Az előzetesek mellett egy raklapnyi bámulatos screenshot látott napvilágot a Hearts of Stone-ról. Szemezgessetek!

Október 13-án érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt első nagyobb - fizetős - bővítménye, a Hearts of Stone, amely nagyjából 10 órányi friss kalandot biztosít minden szörnyvadász számára. Magyarországon lesz belőle dobozos változat is PC-n és PS4-en, természetesen magyar felirattal. Sajnos Xbox One-on csak letölthető formában érhető el a DLC.

A CD Projekt RED jóvoltából egy csomó kép érkezett a kiegészítőről:

11.
11.
Azon tünődöm, hogy Shani-t az egyben meg lehet-e dönteni ? :D Sajnos ( ? ) én Alvint mindig Triss-re bíztam... azért mégiscsak ! :D Ez meg meseszép! Imádom !
9.
9.
moonborn
#7: Hátulról a 4. képen a skellige páncél van ami egy ideje már a játékba került dlc formájában,megveheted skelligén,a ló nyereggel meg táskával együtt
8.
8.
redsovi
7.
7.
felegyi
Hátulról a 4. képen, új armor set? Kicsit üti a medve páncélzat fullos arzenálját is.
6.
6.
TheBate
7-es képen David Beckham?
5.
5.
BandiSecurity86
A világ végéig folytathatnák,annyira jó.Egy kraken Boss harcot én is hiányoltam,de azért a vége fele brutálisan jók voltak a fő ellenfelek!Legnehezebb fokozaton mindenképpen!
4.
4.
DarkLord
De jól néz ki ez a Béka Herceg , már nagyon várom, hogy folytathassam a kalandot, mert bár nekikezdtem a NG+ -nak, de abba is hagytam, szóval már épp itt lesz az ideje az új kalandoknak. Most amit én hiányoltam az alap játékból az a Boss harcok vagy is olyan boss harcok, mint a 2. részben voltak, egyet legalább beledobhatnának ebbe a kieg-be.
3.
3.
azureknight0715
Mgs után ideje visszatérni ebbe a csodás világba ismét :D
2.
2.
thernielle
Nem csak a vidéket, Shanit is nagyon szeretjük :)
1.
1.
Extol
Nem rossz, szeretjük a vidéket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...