Egy óra alatt összejött a pénz a BattleTechre

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az új Shadowrun-játékok fejlesztője, a Harebrained Schemes ezúttal egy klasszikus táblajátékot, a BattleTechet készül feltámasztani. A Kickstarter-kampánya már elindult, és egy óra alatt össze is gyűlt rá a pénz.

A BattleTech egy harmincéves múltra visszatekintő frencsájz, amely a jövő háborúira koncentrál, mégpedig mechákkal a főszerepben - a MechWarrior-széria is ez alapján készült. Az új Shadowrun-játékok fejlesztője, a Harebrained Schemes az eredeti társasjátékot veszi alapul a legújabb alkotásához, amely egy körökre osztott taktikai stratégia lesz.

A Kickstarter-kampány tegnap indult, és egy óra kellett ahhoz, hogy elérje a 250 ezer dolláros célt. Jelen sorok írása közben már 819 ezer zöldhasúnál jár a gyűjtés, és még 34 nap hátravan az adományozásból.

Innentől már az alternatív célokra terelődik a figyelmünk: ha megvan az 1 millió dollár, akkor single kampányt is kapunk (addig az egyjátékos skirmishsel kell beérnünk), 1,85 milliónál a zsoldosok küldetésszálának örülhetünk, míg 2,5 millió dollárnál a PvP multiplayert is bezsákolhatjuk.

A BattleTech a 3025 BattleTech Succession Wars-érában játszódik majd. A fejlesztők egymilliós tőkével szálltak be a projektbe. Megjelenés PC-re, 2017 májusa környékén.

2.
2.
Stack
Ez a király :-)
Reméljük hosszabb életű lesz mint a Tactics volt.
Nagyon jó ez az univerzum, nyugodtan lehetne ebből is egy jó kis filmsorozatot csinálni. Van benne annyi ármány politika és árulás, hogy a Trónok harca kb elbújhat mellette.

U.i.: Mech-ekkel a főszerepben! Nem mech-ákkal :-S (bocsi a trollkodásért)
1.
1.
Ooorky
Végre egy értelmes hír.
Be is dobtam 25$-ot a közösbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...