Fallout 4 - mit jelent a karizma?

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 30.
  • Érdekesség
A Fallout 4 fejlődési rendszerének, a S.P.E.C.I.A.L.-nek az egyes összetevőit bemutató videósorozat legújabb részében a karizma szerepét és fontosságát részletezi a Bethesda.

A Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, valamint Xbox One-ra, a videósorozat előző részeit pedig itt, itt és itt tudjátok bepótolni.

Karizmánknak leginkább egy rakás kegyvesztett pasassal teli kocsmában vesszük majd hasznát, ahol plüssmackót cserélhetünk ventilátorra, vagy éppen értékes barátokra tehetünk szert.

16.
farkas1999
#15: Ha belekezdesz a harmadikba, akkor garantálhatom, hogy nem lesz időd várakozni. Már háromszor végigjátszottam, de még mindig fedezek fel új dolgokat. Nálam a Bethesda a No.1 RPG készítő.
15.
kamgecam
#13: " harold, a ghoul, akinek egy kis fa kezdett nőni fejében az előző részekben egy komplett erdővé változott egy szekta imádta őt, akikkel tele volt a hócsukája :)"
Hát ezen szakadok!:D
Érdekes,köszönöm az infót.
Most még nehezebb lesz kivárni.
13.
sajttaller
#10: Csak néhány példa, miért imádom én annyira a falloutokat (spoiler veszély, annak aki még nem vitte őket végig):

fallout: első végigjátszásnál az lett a játék vége, hogy hiába mentetted meg a teljes bunkert a pusztulástól, a vezető elküldött téged a francba, másodszor amikor végigjátszottam tele volt a tököm azzal, hogy megint ez lesz a vége, de mivel nem ugyan azokat a dolgokat csináltam a játékban, így befejezésnél a vezetőt simán lelövőd ami nem kis elégtételt adott nekem.

fallout2: amiko random encounternek beadta a hidat a halállal (gyaloggalopp), szétröhögtük magunkat a haverommal

fallout3: harold, a ghoul, akinek egy kis fa kezdett nőni fejében az előző részekben egy komplett erdővé változott egy szekta imádta őt, akikkel tele volt a hócsukája :)

Szóval az ilyen és hasonló dolgok felfedezése adja azt a pluszt, ami miatt annyira várom a következőt. Ráadásul az egyes helyszíneknek többféle története lehet a végén (amikor befejeződik a játék, akkor elmeséli mi történt az adott helyen annak megfelelően, hogy mit csináltál), ami miatt többször érdemes végigjátszani.
12.
br1Koo
#10: A rohadt sok lehetőség egy probléma megoldására, a világ aprólékos kidolgozottsága, mindenre ügyelve, a feketehumor, cinizmus és reménytelenség keveredése. Mondjuk számomra mindig az első rész lesz a favorit.
11.
kamgecam
#10: 'várom ezt a részt'
10.
kamgecam
Nem játszottam soha Fallout játékkal,de valamiért kegyetlenül várom a ezt a részt.
Nagyon megfogott a hangulata,és a fegyók változatossága.
Aki már játszott Fallout játékkal tudna arra válaszolni hogy miért jók és ez a rész miért lesz év játéka? :)
Nem 'tom miért de tényleg be vagyok sózva,valahogy rohadtul beszippantósnak tűnik a világa.
3.
Simonus18
Fantasztikusak ezek a videók
1.
dzsiádzsó
Egy órát tudtam volna nézni :D egy teljes játékbemutató kérek így rajzfilm formájában!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...