Burnout Legends

A Burnout sorozat már a PSP tulajokat is meghódította! Téged még nem hódított meg? Engedj a hódításnak! Hódíttatsd meg magad, hogy később te hódíthatsd meg az utakat!
1669652776

A Criterion szívesen készítene újra Burnoutot

Pár napon belül kigurul a Criterion garázsából a Need for Speed: Unbound. Habár a stúdió ezzel újra átvette a franchise feletti gyámságot, szívesen visszatérnének a Burnout-sorozathoz is.
1443722401

Burnout - ne számítsunk HD-feldolgozásokra

A Criterion Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva erősítette meg, hogy biztosan nem lesz Burnout HD-kollekció. A csapat továbblépett, és már a tavalyi E3-on bejelentett játékukon dolgoznak.
1388826058

Leléptek a Criterion Games alapítói

Miután a Criterion Games átpasszolta a NFS-frencsájzt a Ghost Gamesnek, a fejlesztők váltig állították, hogy nincs baj, végre új projektekre koncentrálhatnak. Lehet, mégsem ilyen rózsás a helyzet: már az alapítók is távoztak.
1350576052

Visszatér a Burnout, mondja a Criterion

A Need for Speed: Most Wanted fejlesztői nem tettek le arról, hogy a jövőben újabb Burnout-játékot készítsenek, hiszen rengeteg ötletük van talonban, amiket mindenképpen meg szeretnének valósítani. És igen, akár még a motorkerékpárokkal való illegális versenyzés is szóba jöhet.
1312563634

Nextgen versenyjátékon dolgozik a Criterion?

A legutóbbi Need for Speed: Hot Pursuit és a Burnout-széria fejlesztője, a Criterion Games a jelek szerint egy teljesen nyitott világban játszódó, "új platformokra" is megjelenő versenyjátékot kalapál nagy bőszen. Legalábbis a stúdió álláshirdetéseiből csemegézve ezt szűrhetjük le. Érdekes.
1307955600

Idén nem csinál játékot a Criterion

Az EA Games fejese, Frank Gibeau a Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy idén a Criterion nem fog új játékot csinálni. Az úriember a Need for Speed-széria kapcsán emlegette fel a burnoutos srácokat, de arról már egy szót sem szólt, hogy mi lesz az autózúzós sorozat sorsa.
1294069540

Exkluzív Burnout-rész készült a Nintendo-gépekre

Nem mondhatnánk, hogy a Criterion Burnout-sorozata különösebben szép karriert futott be a Nintendo masináin, noha a brit csapat többször is kifejezte szimpátiáját a japán cég munkássága felé. Évekkel ezelőtt még akartak készíteni egy Nintendo-exkluzív Burnoutot, a játék ötlete azonban a kukában landolt.
1273144860

Criterion: az E3-on mindenre fény derül

Az eddig leginkább a Burnout-sorozatról és a BLACK-ről ismert Criterion következő munkája egyelőre titok. De azt ígérik, pár hét múlva az E3-on mindenre fény derül!
1242581040

A Criterion már a 2010-es NFS-en dolgozik?

Tavaly év végén, amikor az EA kénytelen volt számos stúdiót bezárni, már olvashattátok oldalunkon a pletykát, miszerint a Criterion Gamesnél készülőben van egy új Need for Speed.
1137452400

Burnout Legends

Mint az már páran tudjátok, karácsonykor akkora boldogság ért engem, amihez foghatót, még talán sosem éreztem. Nem akartam hinni a szememnek, pedig igaz volt. A kedvesemtől kaptam egy PSP-t, és ezzel megváltozott az életem. Persze nem olyan hatalmas mértékben, de nagyjából pont akkorában, mint amekkora ez a kis csodagép.