Szezonbérlet is lesz a Rise of the Tomb Raiderhez

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 2.
  • Letöltés
Link másolása
Mérget vettünk volna rá, hogy a Rise of the Tomb Raiderhez a megjelenés után is kapunk további tartalmakat. Az Amazon szivárogtatta ki a Season Passt, ami 30 dollárt kóstál, amivel bebiztosíthatjuk magunknak a DLC-ket.

Ugyan a Square Enix és a Microsoft még nem jelentette be hivatalosan a Rise of the Tomb Raider szezonbérletét, ám az Amazon webáruház már megszellőztette azt. A Season Pass 30 dollárt kóstál, cserébe számos DLC-hez hozzájutunk majd, olcsóbban, mintha külön-külön vásárolnák meg őket.

A leírásból kiderül, hogy a fejlesztők a megjelenés után kibővítik a single kampányt, illetve olyan tartalmakat is kapunk, melyekkel a barátainkkal versenghetünk.

Noha multiplayer komponens nem lesz a Rise of the Tomb Raiderben, teljesítményünk felkerül az online ranglistára, illetve az egyéb aszinkron lehetőségekről sem kell lemondanunk.

Remélhetőleg a kiadó hamarosan megtöri a csendet, és bővebb részleteket kapunk a szezonbérletről és a várható DLC-kről.

A Rise of the Tomb Raider november 13-án landol Xbox 360-on és Xbox One-on, a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

12.
12.
Lord Vader
#10: De miért adják a sztori DLC-t külön? Ez így nem egy kerek egész termék. Már a megjelenés előtt tisztázva van hogy jön sztori DLC. Szerintem ez így nincs rendben. Multi játékoknál megértem hogy jönnek új karakterek és pályák, de egy sztori alapú, lineáris játéknál nem.
A Borderlands is inkább a küldetésekről szól mintsem arról hogy egy filmszerű élményt nyújtson. A legroszabb az egészben hogy úgy fizeted ki a season pass-t hogy azt sem tudod milyen minőséget kapsz, akár lehet szemét is. És az is biztos hogy 2-3 óránál több single tartalmat nem adnak majd. Az ilyen jellegű játékoknál mint a Tomb Raider soha nem fogom ezt pozitívumként kezelni.
10.
10.
Yanez
#4: Rosszul állsz hozzá a dologhoz. Vannak a pofátlan dlc-k, amikor kiadnak egy 4-6 órás kampányt, mellé egy csupasz multit, majd pedig jönnek a letölthető tartalmak, természetesen jó pénzért. Viszont teljesen más, amikor kapsz egy tartalmas játékot, és azt még kiegészítik. Ebben az esetben nem is értem, miért kéne ingyen adniuk. Az üzletben sem adják ajándékba a kolbászhoz a kenyeret, ellenben az már más dolog, ha kilóra veszed azt a kolbászt, és direkt kevesebbet mérnek le, hogy keressenek egy kicsit rajtad, majd másokon, és voilá, sok kicsi sokra megy.

Gondolj bele milyen jó lett volna, ha régen, a kedvencekhez lettek volna ilyen bővítmények! Ám sajnos akkoriban nem volt mindenkinél gyors net (vagy net), és emiatt népszerűtlen volt ez a módszer. Így sajnos sokáig kellett várni a következő részre, vagy egy újabb játékra, favorit fejlesztőinktől. Ezért is gondolják sokan, hogy anno nem voltak ilyen "lehúzások", pedig csak nem lehettek kellőképp, mert nem volt rá megfelelő körülmény, legalábbis szélesebb körökben.

Azért mégegyszer leírom, hogy igenis vannak pofátlan fekdarabolások, de ugyanakkor korrekt dlc tartalmak is. Ebben az esetben nem lehet okunk panaszra, ha valóban 20-30 órás single-t pakolnak elénk, s így azt sem várhatjuk el, hogy a majd jövő story dlc-ket ingyér adják.
9.
9.
respectpele10
#8: Mármint a Goty-ra gondoltam, azt keresem :D
8.
8.
respectpele10
#7: Áh nagyon meg kéne vegyem de Magyarországon kb sehol nem tudom beszerezni, season pass meg drága. :/ Esetleg te nem adod el ? xd
7.
7.
kopic
#6: Ja, a Tiny Tinas dlc az azert nagyon ott van.:D
6.
6.
respectpele10
#4: De azért más egy Borderlands 2 mint egy Evolve.. A Border is televan dlc-vel de az alapjáték már magában is nagyon tartalmas és a dlc-k is. :)
5.
5.
Gykrizsi
Sosem voltam dlc/expanzió ellenes (bizonyos határokon belül). Én örülök, ha egy játékhoz, miután végeztem vele, érkezik valami plusz, amiért újra leülök játszani.
4.
4.
Lord Vader
#3: Ha kibővítik a single részét az gyakorlatilag feldarabolás. Még ha nem is készen hagyják ki az alapjátékból akkor is pontosan tudják mit lesz a DLC-ben, ugyanúgy beletehetnék ennyi erővel a játékba. Engem ez borzasztóan zavar, de úgy látom az emberek nagy része megbarátkozott a koncepcióval.
3.
3.
Yanez
#1: A feldarabolják és a kibővítik közt nagy a különbség. Eddig csak azt tudjuk, hogy kapunk egy minimum olyan tartalmas kampányt, mint az előzőnél volt, de mondom, ez minimum.
2.
2.
h.jozsa
Ps4-re fog érdekelni......tehát csak jövőre játszom vele,de a szezonbérletet megveszem,a single dlc miatt leginkább!
1.
1.
Lord Vader
Nagyszerű... De ha az emberek kajálják az ilyeneket akkor nincs mit tenni, hülyék lennének nem feldarabolni a játékot és még több pénzt keresni.
Azt nem értem az emberekben hogy miért nem jönnek rá hogy az ilyen ajánlatokon nem spórolnak hanem lehúzzák őket. Ennél már csak a free-to-play modell az aljasabb (de azt is kajálja a nép, még jobban is).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...