Valami készül Far Cry Sigma címmel

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 2.
  • Pletyka
Link másolása
A Steam adatbázisában egy roppant érdekes bejegyzésre bukkantak a szemfülesek: egy új Far Cry-játékra. Reméljük, hogy a Sigma legalább olyan minőségű spin-offot takar, mint amilyen a Far Cry 3: Blood Dragon is volt.

Minden jel szerint egy bejelentésre váró Far Cry-játékon dolgozik a Ubisoft. A Steam adatbázisában tűnt fel a Far Cry Sigma címe, így megvan rá az esély, hogy a sorozat egy új mellékággal bővült.

A Far Cry 3: Blood Dragon a nyolcvanas évek akció-sci-fijeinek világába kalauzolta a játékosokat 2013-ban, ami sikeres is lett, a kiadó pedig nem zárkózott el attól, hogy a frencsájz a későbbiekben hasonló spin-offokat kap.

Januárban a Ubisoft kikérte a rajongók véleményét egy kérdőívben, amely több lehetőséget is felvázolt a sorozat jövőjét illetően. A helyszínek mellett szóba került a vietnami háború és a vadnyugat is, ám ennél sokkal érdekesebbeknek tűntek a valóságtól eltávolodó ötletek, mint a vámpírok, dinók és zombik szerepeltetése.

Tavaly április elsején egy filmrendező, Jason Eisner bemutatta a Blood Dragon 3: Vietnam War 2-t, melyben xenomorphok csapnak össze a Robotzsaru és a Starship Troopers szereplőivel. A stílus rajongóinak maga lett volna a Kánaán a játék, és noha a bejelentés csak tréfa volt, ne feledjük, a Far Cry 3: Blood Dragon is ilyen áprilisi tréfának indult.

3.
3.
hedzsooo
#2: Ott a pont, támogatom az ötletet! ;D :)
2.
2.
Formula1fanatic
#1: Nem lenne hülyeség, de akkor már a terminatorok se maradjanak ki a képletből, és beleépíthetnék még az 1982-es The Thing ötleteit is.
1.
1.
DON GONDOCS
Robotzsaru és a Starship Troopers és Alienek, Bogarak, ED 209 (szip) Ha ezt végigjátszhatnám örökre visszavonulnék a videójátékos hobbimtól. Mondván már mindent láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...