Parkolópályára tették a Terminátort

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 3.
  • Hír
Link másolása
Noha az eredeti tervek szerint a legutóbbi Terminátor-film vezette volna fel a cím méretes univerzumbővítését, úgy néz ki, a Paramount már letett minderről, és parkolópályára tette a sorozatot.

Habár nekünk tetszett, a kritikusok és a nézők többsége nem volt elájulva a nyáron mozikba került Terminator Genisystől, ezért a legfrissebb jelentések szerint a sorozat jövője is kérdésessé vált.

The Hollywood Reporter szerint a Paramount egyelőre parkolópályára tette a sorozatot, hiába voltak nagy tervei vele. Az eredeti elképzelések szerint a stúdió erőltetett univerzumépítésbe kezdett volna, az újabb filmeknek és tévésorozatoknak pedig épp a Genisys volt az előzenekara. Egy sorozat és két film már szerepelt is az étlapon, utóbbiak 2017-ben és 2018-ban vették volna be a mozikat.

42.
42.
Extol
Annyira lehúzták a filmet hogy el se mentem megnézni. Pedig eddig minden darabját bírtam, főleg az első kettőt
39.
39.
LesGrossman
#5: Kb pont azokat írtad le, amire gondoltam. Zavaros történetvezetés, rossz casting (Jay Courtney, mint Kyle Reese?), rosszul megírt karakterek, érdektelen párbeszédek, zéró feszültség, erőltetett humor (Bad Boys zenés jelenet? Arany Málna-díj 2015), közepes minőségű CGI, és hiányzik egy James Cameron keliberű rendező, aki mindig feszegette a határokat (mit feszegette, át is lépett azokon). Az új Terminator tökéletes példája, hogy kell rosszul megcsinálni egy filmet, egyáltalán nem meglepő, hogy szinte mindenhol megbukott és még a Paramount is jegelte. 150 millió egy T film készítésére? 91-ben a 2. rész került 100-ba, legalább 300-350 kellett volna, és az említett hibák elkerülése.
38.
38.
Macifasz
#37: Aki pedig egy raptorokkal telített erdőben torkaszakadtából kiabál, az nem is ember, és nem méltó rá, hogy éljen. :-D A JW is egy foshulladék lett, ott is majdnem sírva jöttem ki a moziból.
37.
37.
Blueberry
2015 egyik (hanemis legjobb filmje) mit vártatok a salvation-tól?majd felépítik a romokat+ha már jurassic world,2015ben melyik nő nem bír magassarkúban futni?az nemis nő
36.
36.
Futu-Retro
#35: Bizony ez is szuper film. Laurence Fishburne-t is bírtam. Még a Vörös Zsaruban is kapott egy kisebb szerepet. Na ott is volt egy két jó beszólás: https://www.youtube.com/watch?v=UdpRhtWLijk
35.
35.
godach
Ha már akciófilm klasszikusok, akkor bár elég sok mindenhonnan lopott, de semmiképp se hagyjátok ezt ki:

http://www.imdb.com/title/tt0116320/?ref_=nm_flmg_act_55
30.
30.
lackosor6
"Habár nekünk tetszett, a kritikusok és a nézők többsége nem volt elájulva a nyáron mozikba került Terminator Genisystől"
Nahát, biztosan a nézőkben van a hiba...XD
A hírhez annyit szólnék, hogy: hál' Istennek! Nem kell ezt erőltetni. A Salvation is egy szar volt és a Genesis is. Hogy miért? Ennek rengeteg oka van. Talán ami mindkét filmből hiányzik, az a logikus, tiszta történetvezetés buktatók nélkül. Nem szeretem, amikor hülyének néznek, mint nézőt...
29.
29.
Falcon
én is így érzek csak a 4 főszeplőből 3-rom nagyon rossz választás volt az első tréler után még anno azt hittem valami terminátor paródiát nézek aztán le eset a végére hogy ez komoly
de ennyi erővel a 3 résznél is így gondoltam ott sem volt hihető a szerelőgárda de a végén mindig valami tűrhetőt ki hoz belőle Arnold
ha már Arnoldnál tartok jó lenne kapkodnák magukat mert ő sem él őröké 75 évesen már elég poén kategorás terminátor lesz ha megint 10 évet várnak :P
24.
24.
Hab
Nekem tetszett a Salvation és a Genisys is. Persze mindig is arra vártam hogy végre kapjunk egy 18 éve felülieknek szóló sci-fi thrillert, amilyen az első rész is volt. Legtöbb emberrel ellentétben, nekem az az etalon, nem pedig a 2. rész.
23.
23.
Túl nagyok az elvárások, ennyi. Így sose lesz senki boldog, minta bogarak, pedig a bogarak nagyon boldogok.
18.
18.
Aanash
#17: De ez csak az én véleményem, tudom sokan nem értenek vele egyet, tőlük elnézést is kérek.
17.
17.
Aanash
A második rész gonosz terminátora hiányzott nekem egyrészt.
Sajnos a színész nevét nem tudom, de ahogy elő adta a mindenen átgázoló, kegyetlen ellenfelet, az nagyon tetszett.
Plusz Sarah Connor küzdő szelleme is elveszett valahol, értem én hogy ez egy fiatalabb énje volt, de mégis hiányzott.
A második részben a terminátorok többször is összecsaptak elég keményen, volt ott pusztakezes harctól kezdve minden, itt meg csak lövöldözés jóformán, jó persze menekültek, meg a busz is felborult, de ezek már unalmasak.
A szereplők is meg úgy minden leszámítva Schwarzit csak úgy vannak, de ennyiben ki is merül az egész. Semmi karakteresség.
16.
16.
Dante2014
Néha olyan érzésem van, mintha manapság mindenki filmkritikus, játékkritikus lenne. Nem az van, hogy "na, beülök a moziba/monitor elé, és élvezem a filmet/játékot", hanem mi szar benne, ilyen a sztori, ezer sebből vérzik... Az egész időutazás egy nagy büdös paradoxon, amit a Genisys-ben végre kicsit tisztába tettek (másik idősíkban játszódik, egy másik Univerzumban, így az előző filmeket sem kell tárgytalannak venni). Az első részben Linda Hamilton egy esendő kis nőcske volt, itt szintén egy fiatal Sarah Connort kapunk, csak ő már tisztában van a dolgokkal, hála annak, hogy megkavarta a Skynet a dolgokat.
John Connor tényleg furcsa, emészteni kell a film alatt, Kyle szerintem benne van a szerepében. Mármint egy önfeláldozó, megmentő karakter eleve, így van megírva, mi többet kellett volna nyújtania?
Az új filmnek végig Terminator feeling-je van. A képi világ, a színek, minden passzol. Az Arnold vs. fiatal Arnold pedig olyan szinten üt, hogy szerintem az a film csúcsa. Még arra is ügyeltek, hogy a fiatal T-1000-rest alakító színész testalkata pont olyan legyen, mint Arnoldnak volt fénykorában. A CGI Arnold arc pedig korrekt. A Salvation-ben is szépen meg volt oldva, ahhoz képest ismét történt előrelépés. A részletességgel sincs gond.
Mást sem olvasok mégis, mint hogy Sarah Connor gagyi az új részben, meg hogy nevetségesek a színészek... Mindenhol. Mintha ez egy sablon kritika lenne. Felőlem a kritikusok 0 pontot is adhattak volna rá, akkor sem győznének meg róla, hogy ez egy szar film, mert nekem szvsz ütött. Kíváncsi lennék már végre egy olyan kritikára, ami nem egyezik meg fullra az Otherworld-ös kritikával, illetve más médiumokban olvashatóakkal. Nem hibátlan film, de a szartól nagyon messze áll.
14.
14.
markoci555
Az első résznél kellett volna ezt mondaniuk :D Egy örök klasszikussá vált volna, rossz folytatások nélkül.
10.
10.
dante92
#5: Nekem ez tetszett és a Salvation volt ultra tré. Na az volt egy okádék, én attól sokkal többet vártam anno.
7.
7.
DON GONDOCS
Inkább a salvationt folytatták volna, engem mindig is jobban érdekelt a jövőbeli szál, ahol már a gépek uralkodnak.
6.
6.
Macifasz
#2: A Prometheus meg nem azért szar pl. számomra is, mert Alieneket vártam...de ebbe most nem megyek bele, mert durván OFF topic lenne. :-D
5.
5.
Macifasz
#2: Az, hogy minden tekintetben szar.
Az egyik fele a történet...ez az időutazós sztori kb. minden percében megbukik. Ok, hogy ez egy vékony jég, és a régi részekbe is bele lehetne kötni ezen a téren, de még azok se rendelkeztek akkora buktatókkal, mint ez.
A másik fele a botrányos színészek...a filmtörténelem egyik legtökösebb női karakteréből (Ripley után) egy idegesítő, sápítozó, malacképű picsát csináltak. Kyle Reese még egy jóllakott napközisnél is szánalmasabb jelenlétet produkál, John Connor pedig annyira volt komolyan vehető, hogy még egy trafik irányítását se bíznám rá, nemhogy a világ megmentését. És gonosznak is nevetséges volt kb. minden jelenete. Egyedül a jó öreg Arnoldnak volt pár kellemes momentuma, de ennyi.
A harmadik fele, pedig a borzalmas akciók...nemcsak, hogy egy darab ötletes akciót nem vonultat fel, de ráadásul a CGI is olyan gány helyenként, hogy a régi részekben jobban festettek a trükkök. Pedig egy közel 30 éves filmről beszélünk, ha csak a 2. részt veszem alapul.
Ez a rész még a 3. és a 4. részt is alulmúlta, pedig ez már-már művészet. A lehető legrosszabb dolog ez a film, ami a szériával történhetett.
4.
4.
Szelenas
Szerintem olyan T3 szintjén van, jó is, de azért nem is. Pénzmag se folyt be annyi mint vártak és sok negatív kritika, nem csodálkozom
3.
3.
strike19
Szerintem is jobb hogy pihentetik.Majd egy 10 év múlva bőven jó lesz előszedni.
2.
2.
azureknight0715
Szerintem meg jó volt, nem tudom hogy az emberek többségének mi a baja vele... Ez olyan mint a Prometheus egy csomó ember szerint szar, de csak azért mert alieneket vártak.
1.
1.
Macifasz
Nagyon helyes. Katasztrófális volt a Genefos, azt se bánnám, ha végleg kaszálnák ezt az új trilógiát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...