Nagyon jól fogy az NBA 2K16

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 4.
  • Biznisz
Link másolása
Kedden jelent meg a 2K Sports kosárlabdás címe, de máris rekordokat dönt. Az NBA 2K16-ból alig pár nap alatt négymillió példány talált gazdára a boltokban, ráadásul a digitális eladások is megduplázódtak.

A frencsájz leggyorsabban fogyó darabjáról beszélünk az NBA 2K16 esetében. A kosárlabdás cím szeptember 29-én jelent meg PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en, de már négymillió példányt elpasszoltak belőle világszerte az első héten.


A kiadó emellett elhintette, hogy a digitális eladások megduplázódtak az NBA 2K15-höz képest, már ami az előd első heti teljesítményét illeti. Háromszor több online meccset játszottak le eddig az NBA 2K16-ban, mint a tavalyi részben.

A játék tehát masszív sikernek örvend, kíváncsiak vagyunk, hogy a rivális darab, az NBA Live 16 milyen adatokat tud felmutatni.

22.
22.
Kobe24
#21: De nem lehet ugy beallitani bill-el ertsd mar meg!!!! Meg ha testreszabhatosag is lenne nem lehet ugy beallitani h minden kezre fekvo legyen !! Esigen tudom mivel sokaig pc-n toltam kezelo nelkul
21.
21.
Tr4nCe
#20: :D Te nem érted, hogy az egész nem erről szólt, hanem arról, hogy hiányzik a testreszabási lehetőség..Ti nyomjátok a hülyeséget, hogy márpedig kontrollerrel mennyivel jobb, miközben nem ez volt a lényeg...Elhiszem, hogy kontrollerrel a legtöbb embernek sokkal jobb és ezzel nem is vitatkoztam, hanem ti vitatkoztok olyanon, ami nem is volt kérdés... Ugye értelmezni is kéne a mondatokat, bár a PISA tesztek után már nem lepődöm meg. :)
20.
20.
Kobe24
#18: Vlhogy sokkal inkabb azt latom h te nem erted pontosan h mivel indokolnak a tobbiek!! Pedig eleg erthetoen indokoljak: FPS: eger+bill-re van tervezve igazan (szolok elore kontrollerrel tolom azt is mint az Nba-t mivel ps4em van) sportjatekok: kontrollerre vannak fejlesztve mert azzal lehet jol a kombinaciokat varialni.
19.
19.
szofi87
En ezt nem ertem komolyan... 3szor annyi online meccs?! Mindenki csak panaszkodik az onlinera hogy ugyanolyan rossz mint a 15-ben...
18.
18.
Tr4nCe
#17: Nem megy át az információ....mellesleg írtam, hogy van xbox kontrollerem. De kérlek, mesélj még!
17.
17.
PS4jacksony
#9: Akárhogy konfigolnád a billentyűzetedet,esélyed sem lenne pl:egy Xbox One kontrollerrel szemben.

A billentyűzeten nem véletlenül vannak betűk......Nem kontroller....Ennyi...
12.
12.
Tr4nCe
#11: Meglepődnél miket ki lehet hozni billentyűzettel is...Mellesleg én sem fikázom a kontrollert, nektek mért kell fikázni aki billentyűzettel akar játszani?
11.
11.
Ruga
#9 Nem tudom miért nehéz megérteni, hogy ezek a játékok kontrolleres irányításra lettek kitalálva/tervezve. Tök fölösleges azon nyafogni, hogy de miért is nem lehet billentyűzettel. Azért nem mert az életben nem tudod olyan szinten játszani mint kontrollerrel akárhogyan konfigolod. Ez kb ugyan az mint autós játékoknál a kontroller vs kormány.
10.
10.
szofi87
én ezt komolyan nem értem.háromszor annyi meccs mint a 2k15-ben? ugyanolyan felháborítóan rossz az online mint az előző részben...
9.
9.
Tr4nCe
#7: Már ne haragudj, de nekem van xbox kontrollerem és játszottam is vele nem keveset, de mégis a billentyűzet mellett vagyok, mert számomra az sokkal jobb. Nekem is nagyon fáj, hogy nem tudom az én stílusomhoz állítani. Azért valljuk be, eléggé röhejes, hogy nem lehet konfigolni a billentyűzetet. Nem hiszem, hogy hatalmas fejlesztés kellett volna hozzá, hogy beletegyék..Mellesleg miért hiszi mindenki azt, hogy aki billen játszik, annak nincs kontrollerje..Az ilyen örülj, hogy egyáltalán játszhatsz billentyűzeten beszólásokat meg hagyjuk...PC-n szerintem nem nagy elvárás, hogy lehessen billentyűzeten játszani és be tudjam állítani mivel mit csinálok...tudtommal a PC-nek ez lenne az egyik nagy előnye, hogy jól konfigolható és nem süllyed le egy konzol szintjére ebben.
8.
8.
shatterhand
#6: Akkor olvasd el meg1szer mirol irtam. A kizarolagossagrol. Az nba mindenkinek odaadja a jogot aki a fizet. Az nfl meg szimplán befekudt az EA-nak mert szakmai részben a 2k sorozat egyre jobb értékelést kapott. Eladás mas tészta de az EA a konkurenciát jobb szereti kiiktatni
6.
6.
Kobe24
#5: Mielott okoskodsz nezd meg h ugyanugy van EA-s NBA!!!
5.
5.
shatterhand
Na ezert vette meg az EA az nfl jogoka.
Itt is meg akarta de az nba-nek tobb esze volt es nem adta el.
4.
4.
DON GONDOCS
Lol és az afro samurai 2 konkrétan nemis támogatja pcn! az egér billentyűzetet. Szóval ezmég a jobbik eset hogy nem lehet beállítani.
3.
3.
PS4jacksony
A billentyűzet egy pc-hez sohasem volt kontroller...Nem értem miért erőlködtök.

Focit billentyűzeten akartok játszani ?Ez komoly? Ti tudjátok de ezek a játékok egészen biztos nem billentyűzetre lettek tervezve.
1.
1.
_NMI_
Csak kár, hogy pc-n kontroller nélkül lehetetlen játszani, mivel konkrétan nincs lehetőség beállítani a klaviatúrát irányításra. Hihetetlen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...