Valamiből 10 milliója van a Titanfallnak

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 5.
  • Biznisz
Link másolása
Valószínűleg az egyedi játékosok számára gondolt Vince Zampella, mikor egy fotó társaságában kitweetelte, hogy "épp a 10 milliót ünnepeljük". Tegyük hozzá, ez a legkevésbé érdekes szám a játék szempontjából.

A Respawn Entertainment fejese a Twitteren adta tudtunkra az örömhírt, miszerint 10 milliós mérföldkőhöz érkezett a tavaly márciusban megjelent Titanfall. Habár Zampella nem árulta el, hogy az adat mire vonatkozik pontosan, valószínűleg az egyedi játékosok száma nőtt így meg.

A szám kétségkívül szép (igaz, a tavaly decemberi 8 milliós eredmények után nem olyan látványos a növekedés), de azt azért meg kell jegyezni, hogy a játék szempontjából ez a legkevésbé érdekes információ: miután a Titanfall az EA Access és az Origin Game Time révén ingyenesen is hozzáférhető, a tényleges eladások jobban mutatnák a játék sikerét, ahogy az aktív játékosok száma is értékesebb adat lenne.

A Titanfall egyébként folytatódhat a jövőben: a Titanfall 2 multiplatform lesz, és akár egyjátékos kampány is helyet kaphat benne, és Ázsiába is készül egy free-to-play változat a címből.

7.
7.
KeXxX
#4: Sajnos ez a legnagyobb baj a játékkal. Utána következik csak a Smartpistol.. :/
Bár én heti rendszerességgel játszom a játékkal, de szinte már "barátaim" lettem az ellenségeim. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy mindig ugyanazokkal találkozom, akárhányszor nyomok Hardpoint Domination-onra. De a legnagyobb szégyen, hogy az egyjátékos izét többen nyomják botok ellen, mint magát a multit. Lehetne úgy fejleszteni ahogy a Destiny-t.
6.
6.
felegyi
Kiadnak egy multis játékot, ami alapjaiban nézve sovány... majd kiadnak temérdek DLC-t hogy felhizlalják, de így is csak a karcsú, középszerű mezőnyben foglal állást. És van pofájuk még két bőrt lehúzni az emberről, majd csodálkoznak ha senki nem olyan hülye hogy "bekajálja"... egy multis játékot lehet fejleszteni, ha unalmas akkor rakanak be új módokat, esetleg frissítsék havonta. Érezze az ember a törődést, mert így csak anyázást kapnak della helyett!
5.
5.
10 millio csalodott jatekosa, akik a megjelenes utan mar reg eladtak a jatekot, ugyanis az dog unalom.

Ha ezt frencsajznak szantak, akkor valamit ki kell talalniuk gyorsan...
4.
4.
pjoco
1000-nél többet sosem ír mikor felmegyek rá. Amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment. Sokan megvették de nagyon kevesen játszanak vele már. a DLC-hez alig találni játékost.
3.
3.
atesz89
Szerintem több módot emelhetnének át más multi játékokból. Mert amiket kitaláltak nem valami jól sültek el. Bombatelepítős mód, sd szerű, robotos ctf amiben csak a robot tudja felvenni a zászlót,terület foglalós mint az ut-ban volt 5 pont nem mind1 h foglalod el és el kell jutni az ellenfél bázisára szétlőni azt.. Több fegyver kéne a folytatásba és több pálya főleg így ha multinak akarják eladni. Azt hittem több pálya jön hamár egy single-t nem tudtak belerakni. Osztom az előttem szólók ötleteit el kéne vetni a smartgun ötletét meg a botokat is el kellene felejteni. Jöhetne modtool és dedikált szerver.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...