Deus Ex - új pompában tér vissza az eredeti rész

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a Deus Ex-sorozat első része, a Square Enix pedig ennek apropóján rábólintott egy olyan rajongói mod publikálására, ami alapos ráncfelvarrást eszközöl a játékon.

Idén ünnepli 15. születésnapját a Deus Ex-sorozat első felvonása, így a Square Enix több fronton is igyekszik megemlékezni erről a fantasztikus jubileumról. Azonban kétségtelen, hogy a legnagyobbat most húzta a kiadó, a japánok ugyanis rábólintottak a Caustic Creative fejlesztette Revision néven futó Deus Ex-mod steames megjelentetésére.


A modifikáció többek között új zenei anyagokat, feljavított grafikát és eddig nem látott helyszíneket csap az alapjátékhoz. A mod sajnos csak a Steamen vásárolt változattal fog működni, igaz, ebbe beletartozik a Deus Ex: Game of the Year Edition is.

Ennek apropóján a Square Enix azt is megerősítette, hogy október 13-tól egészen október 16-áig 80 százalékkal olcsóbban vásárolható meg a Deus Ex: Game of the Year Edition és a Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut.

A sorozat következő része, a Deus Ex: Mankind Divided 2016. február 23-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
Extol
Jól hangzik, de valsz már nem lesz időm újrajátszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...