Máris bezár a Rise of Incarnates

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 14.
  • Hír
Link másolása
A Bandai Namco sajnálattal adta tudtunkra, hogy a nyáron megjelent free-to-play bunyós címük decemberben végleg bezárja a kapuit. Nem vagyunk meglepve: a Rise of Incarnates nem kapott valami fényes kritikákat.

Nem úgy sült el a Rise of Incarnates, ahogy azt a Bandai Namco remélte: a posztapokaliptikus világban játszódó bunyós címük hiába volt free-to-play anyag, a játékosok nem voltak elragadtatva tőle. A játék csupán fél évet élt meg, december 15-én végleg leállnak a szerverei.


A cím július 1-jén jelent meg a Steamen, mától pedig minden ingame tranzakciót beszüntetnek. Aki ki szeretné próbálni az alkotást, az december 15-ig még megteheti.

A multira kihegyezett Rise of Incarnatest a Tekken-széria alkotói készítették kizárólag PC-re. A kiadó nagy jövőt lát a free-to-play modellben, de úgy látszik, ez a játék nem úgy sült el, ahogy azt várták.

2.
2.
Dreadlox
Nem volt ez rossz játék alapvetően, csak a japánok még mindig nem tudnak PC-re játékot csinálni. Az irányítás szar volt, 1 év alatt nem sikerült hozzáadni azt h 1080p-be tudd játszani fullscreenbe, Bugos és lagos volt. 2x ugrottan neki, mind a kétszer csalódás volt, ezek után nem is bánom, pedig bírom az ilyen azénás püföldéket (anno az S4 League is jó volt, aztán bejött a karvalyhajó és p2w lett).
1.
1.
Chrysh
Jó lenne, ha lenne már egy pár pénzügyi/marketinges/szociológiai/pszichológiai mérőszám, ami az hivatott kimutatni, mikor ne kezdjünk bele egy halva született ötletbe, hogy ilyen pofaleszakajtós dolgok ne történhessenek meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...