A Black Ops III megmutatja, hová kell lőni

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 16.
  • Videó
Link másolása
A helyzet az, hogy a jövő szuperkatonáinak a különböző implantátumok révén jóval egyszerűbb dolguk lesz, mint a ma harcolóknak, erről árulkodik a Call of Duty: Black Ops III legújabb gameplay videója is.

Az új Call of Duty csak úgy hemzseg majd a különböző képességektől, a kooperatív módban is végigjátszható kampányhoz legalábbis már annyi mindent mutatott a Treyarch, hogy nem győzzük követni. Most is érkezett egy idevágó videó, ebben azt láthatjuk egyebek mellett, hogy a jövő szuperkatonáit olyan látással szerelik, hogy nincs ellenséges katona, aki el tudna bújni előlük.


A Call of Duty: Black Ops III november 6-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, illetve érkezik majd belőle egy némileg megcsonkított PS3-as és Xbox 360-as változat is.

37.
37.
Neurotic
Annyira vicces, hogy az emberek egyszerre szidják a codot azért mert már megint ugyanaz és semmi újítás, meg azért mert ez már nem olyan mint régen :D Most komolyan? Nem tudom miért lett ekkora divat szidni, de ha valakinek jól esik hát hajrá!
36.
36.
DON GONDOCS
Ez a jövő, ez az irány mutató fps generáció legújabb fejezete. célkövető falonát sebző, gránátok és fegyverek.
35.
35.
JBoy
#33: Na ja. De nem ez a legnagyobb baj, hanem, hogy így is rengetegen veszik meg ezt az igénytelen....
34.
34.
Angelwing
#26: Szépen szóltál! A régi szép idők.
33.
33.
mestermagyar
A megjelenés után egy hónappal a kutya sem fogja játszani.
32.
32.
Neo1989
Remélem ez egy kikapcsolható funkció lesz. Nem kéne elmenni ebbe az irányba.
Igaz az AW-ben is volt ilyen wallhack de 2-3 helyzetet leszámítva, nem voltál rákényszerítve a használatára.
31.
31.
Ruga
#26 Na gát anno pont ezért szoktunk lea cod-ról és mentünk át a bf3-bfbc2-bf4 vonalra. A Cod az első blackops óta már csak a szóló fraggelésről szól..
30.
30.
Lacek896
#26: A csalós felvetésed enyhén konteó, a megoldás ennél sokkal egyszerűbb. A cheat-eket megfelelő tudással rendelkező emberkék csinálják, pénzért. Ugyanis marha nagy lóvé mozog itt is. A nagyon komoly VAC prof csalásokat nem fogják ingyen osztogatni, az olyan bagázs mint az Activision és fejlesztői pedig a felismerhetetlenségig leszarják hogy már a BO3 PC-s béta első napján használ valaki segédprogit avagy nem.

Megoldás lenne, dedikált szerverek, third party matchmaking rendszer saját anticheat programmal pl: Esea ESL+ ESL Wire de akkor ki venne jövőre új Codot?
29.
29.
polank
#6: Igaz :/ A Tlou-ban grounded mod-ban semmi segítséged nincs,alig tudsz craftolni,minden rajtad múlik. Meg az interakció is tökéletes volt ott akár melee akár lövöldözés,akár lopakodásról volt szó. Ezek után ilyet kiadni...
27.
27.
Engem nem erdekel, ez a cod kimarad, ugyanugy ugrabugralos, mint az AW, a grafika is teljesen ugyanaz, engem meg 1x nem vernek at. Az elozo coddal 1 honapig jatszottam es meg az se erte meg. Raadasul a gepen van a BF4, de meg a Blacklight is izgalmasabb, mint ez a hulladek 10 eves motoru szenny. Jovore Doom, Battleborn, barmi jobb lesz, mint ez a Black Ops 3.
26.
26.
atesz89
Hol van már a jó kis cod 4 promod,cod 2 toujan-carentan. Meg a sok jó meccs más csapatok ellen. Itt már alapból beépítik a vh-t ami miatt korábban már cdkulcsot bannoltak. :) Kíváncsi lennék ha kijönne egy 2.vh-s játék amiben nincsenek ilyen szar segítségek, se scoresreak se, killstreak, mit kezdenének, ahol tényleg rá kell húzni a célkeresztet, nem mellé löni úgyis meghal, mekkora durva az utolsó killcam ezekben az új codokban, mikor lassítva mutatja mennyivel mellé lőtt az ellenfélnek és mégis sebződik. Ezeket akik most megveszik nekik kéne kezükbe adni a cod2-t, távcsövek nélkül, nyílt irányzékkal játszani és nem reddotokkal, aztán beengedi ellenük olyanokat akik akkoriban jók voltak , lehet hogy kidobnák a gépüket az ablakon mert nincs killstreak! :) Hanem nekik kell megölni az ellenfelet és nem a killstreaknek, a saját öléssel kell feljutni az első helyre és nem a leállított autómata gépfegyver juttat az elsők közé. Meg a jó kis dedikált szerverek , mi fizettük az játszott rajt akit akartunk, nem volt lagg, ahogy bejött a csaló és észrevettük már ment is ki, nem arról szólt h a csalók tették tönkre a játékot, én megvettem az aw-t de pár hónap után abbahagytam mert tele volt csalóval és nem tudtuk kirakni, ha meg steam-en lejelentettük ott meg nem foglalkoznak vele. Szerintetek mennyien játszanának olyan módokkal hogy le vannak tiltva ezek a segítő eszközök? Killstreak és társai... Meg a mostaniak valamiért nem akarnak csapatba játszani taktikázni, mindenki szinte TDM-et játszik mert abban nem kell csapatban dolgozni, az sd-ben, hq-ban ctf-ben nincsenek játékosok. Egy felvetés szerintetek nem az activison fejleszti ki a csalásokat a játékaihoz? Mert ahogy vesszük már szinte megjelenés napján vannak benn, lehet egy marketinges eszköz, elárasztják csalókkal a játékot azért hogy vedd meg a következő codot, mert majd abba a megjelenés után pár napig nincs csaló és utána minden kezdődik előről.
25.
25.
Beniciodeltoro
#24: Ha 8 mapot adnának ki DLC-nként akkor miért is érné meg nekik ?
Tarhálás a lényeg, minél több zsét kipumpálni apukákból, és még ha multizni akarsz azért is fizesd elő a pluszt, nagyobb biznisz mint a heroin :)
Ha játszani akarsz menj el előtte a gun shopba, nem úgy van ám hogy alapból jár a fegyó, amint aktiválod a multit mehetsz vásárolni, azt veszel amit akarsz, tele a polc, a kiegészítők fejlődés útján elérhetők, azért nem kell fizetni.
Rucikat is lehet vásárolni, lenne clothes store, színes csilivili bizb*sz ruhák és kiegészítők, vásárolj ha egyedi szeretnél lenni !

24.
24.
strike19
Szerintem ezt a Codot is kihagyom.Pedig a BO2 itt van a polcomon.
Szerintem az volt a legjobb rész az Új cod genererációba a legjobb ha az mw1-et nem számoljuk bele.Szerintem a Perk és Scorestreak rendszer ebbe a legjobb.Mondjuk sok mindent még lehetne csiszolni benne.
Én 2 COD játékot várok most:
-második vh. perk rendszer nélkül,killstrek lehetne benne egy bizonyos formába.
-mw cod perk rendszer megmaradhat és kevesebb killstreke.
De a legjobban annak örülnék ha leszoknának erről 1 DLC 4 map dologról.Nem hiszem el hogy mért nem lehet egy DLC 8 map miniumum belepakolni.
Komolyan több pálya kellene.Mert mire elérem a Prestige Master címet már rég meguntam az egészet.Vagy prestige szintenként új mappok lennének.
23.
23.
respectpele10
Áh sajnos már csak ilyeneket fognak kidobálni szerintem. Mert minek is változtatnának, ha veszi mindenki. :/
22.
22.
Menthix
Hol van már a CoD 1-2 cb mod, vagy a MW a hardcore módjával, se térkép, se hud, semmi.
20.
20.
Beniciodeltoro
#18: Ettől fogok én is rókázni, ezek azt dobnak piacra COD névvel amit akarnak, mégis rekordokat döntögetnek.
18.
18.
Simsfan
#17: Pont ez a baj, hogy a sok hülyegyerek megveszi. Ja, nem, a hülyegyerek hülye szülője veszi meg. Az 'alkotók' meg rötyögnek a markukba.
17.
17.
Gamer70
Miért kell ennyit rinyálni,nem kell megvenni és kész!!!!!Akinek meg tetszik az megveszi és ennyi!!!!!
16.
16.
Angelwing
Ha majd jön végre egy második világháborús rész,nem kell bele kütyü hegyek mert abban az időben nem is volt falon áttlátó baromság. Csak jó fegyverek esetleg kutya,meg jó csapdák(mondjuk egy gödör amiből csak a társad tud kihúzni) egyszerű dolgok kellenek. Meg ugye nagyon jó mapok. Ennyi semmi falon futás nem kell,meg az összes sci fi baromságot hanyagolják.
15.
15.
MW2 óta jelen van valamilyen formában, nem értem megint mért megy a sírás.
14.
14.
JBoy
Very Easy fokozaton meg magától lő és mozog. Királyság. :D
13.
13.
markoci555
a veterán mód majd az lesz, ha ezt kikapcsolják és olyan lesz mint régen a normal
11.
11.
Lorthirash
Rendes wh van a játékban hát ez lol. :)
10.
10.
McDuff
Volt hír hogy a kampány is szabadon játszható lesz,akár egyből az utolsó pályával is kezdhetsz.
Ennek a játéknak már kurva m1,ártani nem árt neki semmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...