Okosabb ellenfelek a Dying Light kiegészítőjében

Link másolása
Jövő év elején érkezik a Dying Light első nagyobb kiegészítője, a The Following. A játék vezető dizájnere Maciej Binkowski az Official Xbox Magazine-nak mesélt arról, hogy milyen változások várhatóak.

Pár napja kaptuk a hírt, hogy 2016 elején érkezik a Dying Light első nagyobb kiegészítője, a The Following. Azt már tudjuk, hogy egy új, kevésbé klausztrofób területet járhatunk majd be az expanzióban, mivel járműveket is használhatunk majd.

Az Official Xbox Magazine Maciej Binkowskival, a játék vezető dizájnerével beszélgetett, aki elárulta, hogy az új helyzet frissített mesterséges intelligenciát kíván meg. Az úriember azt mondta, hogy az alap és a speciális zombikat is felkészítették az újfajta játékmenetre. A rémségek tudni fogják, hogy száguldás közben kevesebb esélyük van, ezért ha rosszkor állunk meg, azonnal körbevesznek majd minket.

A fejlesztő elmondta, hogy a Dying Light egyedi éjszakai játékmenete is visszatér, és a járművek ellenére sem lesz veszélytelen a sötétben mászkálni. Érdemes lesz magunknál tartani a járgányunkat, mivel a különböző fejlesztésekkel akár egy mobil állomássá is átalakíthatjuk majd. Természetesen az üzemanyag is fontos szerepet kap majd a játékmenetben.

8.
8.
godach
#7: Erre fel értettem én az első hsz-edre amit írtam, hogy persze, egyszerű, egyszerű de legalább nem szar. :D
7.
7.
Ecneb
#6: Ne is mond! Mennyi idegeskedésen kellett keresztülmennem, mert a béna AI társ miatt buktam küldetést vagy öltek meg :D
6.
6.
godach
#5: Ne vedd támadásnak, nem arra gondoltam, hogy nem lehet mindent megoldani egyesekkel és nullákkal, de azért valljuk be, ennél sokkal hülyébb MI-vel is találkozhattunk már, úgy hogy nem zombi, hanem egy csapattárs, katona, vagy űrhajókapitány volt a tulajdonosa. :D
5.
5.
Ecneb
#3: Persze hogy játszottam vele, különben nem alkotnék véleményt róla. Kikerüli az ultraibolya fényt 1 utasítás, reggel van még 1 utasítás.
Végül is igazad van, KICSIT összetettebb, mint amit elsőre írtam.
4.
4.
barackostej
#1: Sajnálom, próbálok figyelni mindig, de nehezen "növöm ki". Lehet kellene vennem egy új billentyűzetet. :)
3.
3.
godach
#1: Vagy, csak úgy mint aki, közel egy év után, még mindig figyel a játékára. Tartalmas kiegészítőt ad ki, rengeteg újdonsággal. Játszottál egyébként a játékkal? Mert a zombik "vánszorgásain" kívül, rengeteg más tulajdonságú "FERTŐZÖTT" van, akik még ha nem is kiemelkedő AI-t produkálnak, tökéletesen teszik a dolgukat. Persze, nem nagy dolgok ezek, de a "vadászt, vagy mi a tökömet" éjjel, jobb messze elkerülni. Öröm látni, ahogy alternatív útvonalat keres, hogy kikerülje az ultraibolya fényt, de mégis elkapjon, vagy amikor jön a napfelkelte, és hanyatt-homlok menekülnek.
Nem csoda, nem világmegváltás, de annál azért kicsit összetettebb, mint amiről te beszélsz.
2.
2.
shooter1234
Tetszik hogy lehet majd fejleszteni a járgányt meg az üzemanyagra is figyelni kell majd. Jó hogy copyztak a mad max -ből. :D
1.
1.
Ecneb
"Az fejlesztő..." barackostej, nem kritizálni akarok, de még nem jött ki írásod hiba nélkül.

Témához annyit, hogy nem sok munkájuk lesz AI-al, mivel gyakorlatilag a 'vánszorgás' és a 'ha közel vagyunk támadjon' parancsokon kívül semmi mást nem tudnak. Nem sok kódsort merít ki, hogy ha x sebességgel jövök (kocsiban) ne álljanak elém. De azért úgy adják elő, mintha valami csodát vinnének véghez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...