A hétvégén indul a Doom alfatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 21.
  • Korai verzió
Link másolása
Derült égből villámcsapásként ért minket a hír: az új Doom már játszható lesz a hétvégén. Ha 2014. május 26. előtt megvetted a Wolfenstein: The New Ordert, csekkold le a postaládádat, lehet, hogy egy meghívó lapul benne.

A Bethesda nem vár tovább: október 23-án indul a Doom zárt alfatesztje, a meghívókat már kiküldték az illetékeseknek. Na, és kik ezek az illetékesek? Akik 2014. május 26. előtt beruháztak a Wolfenstein: The New Orderbe, majd regisztráltak a Doom honlapján. Ha te is köztük vagy, azonnal ellenőrizd a postaládádat, elvégre nagy eséllyel kaptál meghívót.

A multira kihegyezett alfaverzióban egyetlen térképet találunk, a Heatwave-et, amin 6v6-os Team Deathmatchet vívhatunk. Hat hagyományos és egy elektromos fegyvert vehetünk kézbe, illetve felvehetünk egy démonrúnát is, amellyel átalakulhatunk egy Revenant démonná, így jetpacket és két rakétavetőt is használhatunk.

Az alfa október 25-ig tart majd, a próba célja az, hogy a fejlesztők teszteljék a szerverinfrastruktúrát.

A Doom végleges verziója 2016-ban érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
SzatiX360
#3: Csakhogy a regisztrációnál nem volt szükség a kódra.
4.
4.
#3: Hogyhogy nem gondoltad? Nekiálltak rendesen pedig, csak zárt ajtók mögött mutatták először :)
3.
3.
dcba
En sajnos eladtam a Wolfenstein Xboxos verziojat benne a koddal, most picit banom, de akkor nem gondoltam, h valaha is lesz Doom. :(
2.
2.
Még nem kaptam meghívót sajna :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...