Black Ops III - újabb csapás az előző generációra

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 22.
  • Hír
Link másolása
Újabb rossz hírt kaptunk a Call of Duty: Black Ops III előző generációs változata kapcsán, a fejlesztők bejelentették, hogy az új rész csak 30 fps-sel fut majd PS3-on és Xbox 360-on.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az előző generációs konzolok számára csak egy jutalomkör lesz az új Call of Duty. Már az is árulkodó volt, hogy a játékot csak késve jelentették be PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a legfontosabb bizonyítékot pedig akkor kaptuk meg erre, mikor a fejlesztők úgy döntöttek, lemondanak a kooperatív módban is végigjátszható kampány portolásáról.

A Call of Dutynak persze elengedhetetlen része a multiplayer, így valószínűleg sokan már csak ezért is megveszik az előző generációs változatokat, azonban most kiderült, hogy ennél azért több kompromisszumot kell kötni: a játék a korábbi részekkel ellentétben nem tudja tartani a 60 fps-t PS3-on és Xbox 360-on, így a fejlesztők 30 fps-re korlátozzák majd a teljesítményt.

Mindezt annak tükrében értékeljük, hogy a Treyarch néhány éve maga is lenyilatkozta, hogy a 60 fps elengedhetetlen a Call of Duty esetében.

25.
25.
br1Koo
#12: Ja, csak amíg ez belö egy embert addig egérrel én belönék kettöt, meg még körül is néznék a hátam mögött..
22.
22.
vmiki88
#10: Manapság senki sem vesz újonnan megjelenő játékokat előző generációs konzolokra (szinte), ilyenkor az emberek még megveszik azokat a játékokat, amik kimaradtak nekik, aztán felrakják ezeket a konzolokat a nosztalgia polcra.
19.
19.
br1Koo
#13: Azt megnézném barátom. Öszintén, könyvet írnék róla akkora szenzáció lenne
18.
18.
15 - 16-rugó Ps3-ra és 360-ra (!)
aki megveszi ezt a megcsonkított / lebutított szart annak nem tudok mit mondani,az egy BALFASZ.
17.
17.
p3ti
#7: Azért mert eladtak 160 millió gépet összesen - mégis mi a lóf*szért fejlesztene a kapzsi activision a gépekre?
16.
16.
vanpear
#15.: BF4 mellett ?! Ne is említsük egy lapon a kettőt.
15.
15.
Engem csak az zavar, h ugy csinalnak, mintha a current geb verzio szep lenne, holott rakas szar meg gy bf4 mellett is...
14.
14.
McDuff
annyira átlátszó ez az egész. még egyszer utoljára jól lehúzzuk őket season pass-al,engedjenek már el minket!!! mióta van xbox 360 meg ps3,minden évre jutott egy CoD,ha CoD-ozni akarok,majd beteszem vmelyiket a gépbe,tök m1 melyiket, mert úgy is mind egyforma,fasznak sem kell a BO3 multitok.
13.
13.
Spectrum
#8: Konzolon CoD-ozok, bármikor fejbelőlek úgy, hogy azt se tudod, mitől haltál meg. Aztán nézheted a killcam-et.
12.
12.
Aanash
#8: Maximum te szenvedsz..
Azért mert pc-n játszol neked kiváltság a 60 fps???
Ugyanúgy lehet gyorsan és pontosan lőni konzolos játékban is.
Nézz csak ide, a csávó ps4-en játszik, ráadásul sniper:

https://www.youtube.com/watch?v=QlbQ21mlN54

Egyik videójában elmondta hogy a sensitivy-t 100%-ra van állítva úgy játszik.
11.
11.
markoci555
A 30 fps már csapásnak számít manapság? azigen... én szinte minden játékomat annyiban tolom. Biztos lemaradtam a szem evolúciós fejlődéséről, és az enyém még mindig átlagosan frissíti a képeket az agyba...
10.
10.
ribizly
#7: Mert sokaknak van még PS3/XBOX360, akik nem fognak beruházni azért egy 100+ ezres konzolba, hogy 1-2 játékot szebb külsőben játszanak/kipróbáljanak, mert kb. majdnem minden megjelenik még azokara is. Ezek az emberek pedig potenciális vásárlók és ráadásul nincsenek kevesen, tehát profitot termel(het)nek.
9.
9.
zozo76hun
nekem megvan a teljes XBOX csalad, de az XO-n kivul elcsomagoltam mar a masik kettot. lejart az ideje mar a 360-nak is meg a ps3-nak is.
8.
8.
br1Koo
#5: Öszintén mit számit egy konzolos fps-nél hogy hány fps van, amikor úgyis csak szenved az ember a joystick-al. Nem is értem azokat akik konzolon multi fps-eznek. Föleg amikor egy videóba megláttam hogy controllerrel játszák a cs:go-t.. majdnem szívrohamot kaptam.
7.
7.
br1Koo
Egyáltalán miért kell fejleszteni még ps3-ra, meg xbox360-ra? Esküszöm nem értem.
5.
5.
strike19
#4: Nem igaz.A multiplayer mindig is 60 fps volt.Az sokat hozzá ad a pörgösséghez.
Sokan azt mondják ,hogy nem számít a 60 fps de szerintem igen is hozzá tesz az élményhez.Főleg egy FPS elengedhetetlen a 60 fps főleg a multiba.
Ezért szokott általába vissza butítottabb lenni a multi mint a single.
Emlékszem a Battlefield Bad Company 2 úgy emlékszem két programból ált az egyik single (itt nem számított annyira 60fps) Multi része vissza fogotabb volt grafikába hogy lehessen tartani a 60-at.
4.
4.
PS4jacksony
Miért csapás ez ?

Előző generáción majdnem minden ennyivel ment....
Legalább megjelenik...
3.
3.
ribizly
Ez azért elég szomorú. Én mondjuk PC-n tolom, de volt PS2-m és XBOX360-om is és ki is próbáltam a CoD-ok nagy részét a XBOX-on. Nem jött be, mert a grafika nekem nagyon vacak volt (AA teljes hiánya, alacsony felbontás, stb.), nomeg a kontrolleres célzás (rágsegítés ide vagy oda) sem annyiva jött be, de legalább tényleg jól futott és a játékélmény néhol még engem is el-elkapott. De így, hogy 30fps-re lesz korlátozva eléggé el lennék szomorodva a régebbi konzoltulajok helyében, mert ha egymás után valaki elindítja valamelyik régebbi részt, majd pedig ezt, akkor fogja érezni azt a 30fps minuszt. Persze ezzel valószínűleg nem azt fogják elérni, hogy átvándorolnak a CoD fan-ok az új generációra, hanem többen fogják tolni a régebbi részeket. És mivel dedikált szerverek sincsenek így annyira nem is lehet meggátolni a játékosokat ebben... :)
2.
2.
anarchoid
Ettol fuggetlenul cod/bf megy a levesbe arcade szar mind2. verpistikeknek valo.. Aki jo harci szumulaciot akar az megtalalja a piacon siman, meg jatek nevet sem kell mondanom ;)
1.
1.
anarchoid
es amit nemjelentettek be, hogy az uj generaciokon is csak ennyit fog teljesiteni a jatek.. mert eddig MINDEN jateknal elsutottek ezt a poent es a vegeredmeny az volt hogy semmilyen konzolon nem ment 6-fps , vagy ha igen akkor csaltaka felbontassal ;) es ez nem azert van mert a konzolok szarok, hanem mert meg mindig nemtudjak rendesen kihasznalni az uj generaciokat es nincs is ra idejuk mert szorit a kiadasi datum...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...