Gazdára talált a Woolfe

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a Woolfe fejlesztői tönkrementek, a Sniper Elite- és az Aliens vs. Predator-sorozatokat is jegyző Rebellion vette át a címet. Az elmaradt Kickstarter-jutalmakat kiosztják, de az új fejlesztésekről még nem tudtak beszélni.

Sikeres Kickstarter-kampány ide vagy oda, a GRIN csapata tönkrement a Woolfe: The Red Hood Diaries fejlesztésében, és egy minden szempontból befejezetlen produktumot hagytak maguk után.

Azt már akkor is belengették, hogy megpróbálják eladni a címet, azonban egészen eddig nem lehetett tudni, hogy sikerrel jártak-e: végül a minap a Rebellion csapata jelentette be, hogy átvették az anyagot a GRIN-től, méghozzá annak minden kiegészítőjével együtt.

Ilyen kiegészítők például azok az albumok és gyűjtői kiadások, amiket a Kickstarter-támogatók kaptak volna meg, ha nem úgy alakul a fejlesztőcsapat sorsa, ahogy. A Rebellion már most megígérte, hogy ezeket eljuttatják a tulajdonosaiknak.

A cím jövőjével kapcsolatban azonban már nem tudtak ennyire konkrétan fogalmazni, egyelőre a már megjelent a játék támogatását, a konzolos verziók elkészítését és a második epizód befejezését sem tudták megígérni. Ennek az oka az, hogy a játék Unreal Engine 3-ra épül, így első körben át kell költöztetniük a projektet a saját motorjukra, az Asurára, ez pedig óriási feladat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...