Ilyen lett volna a Sony Santa Monica törölt játéka

Link másolása
Kevés, de annál érdekesebb információ szivárgott ki a Sony Santa Monica törölt játékáról, a Darkside-ról. Egy megbízható iparági bennfentes szerint a cím egy posztapokaliptikus nyílt világú játék lett volna.

Ebben a generációban még nem állt elő saját játékkal a Sony Santa Monica, pedig elvileg készülőben volt egy PS4-es projektje. A címet 2014 elején törölték, és több dolgozójától is megvált a vállalat.

A képen természetesen nem a törölt játék látható, hanem a God of War III.

A mindig mindent tudó Shinobi602 nevű ipari bennfentes szivárogtatott ki nemrég némi infót a játékról, így többek között azt is megtudtuk, hogy Darkside kódnéven futott a munka. A szivárogtató szerint a cím egy nyílt világú posztapokaliptikus akciójáték lett volna, melyben járműveket is vezethettünk, valamint RPG elemek is helyet kaptak a koncepcióban. Az ígéretes ötlet ellenére nem működött a játék, és sok nehézséget okozott a fejlesztőknek például közelharc és a lövöldözés kombinálása. Shinobi602 azt is hozzátette, hogy a kezelőfelület a Dead Space-játékokban látottakhoz hasonlított. A bennfentes szerint azonban a játék nem volt jó, így lehet jobban jártunk azzal, hogy végül törölték.

1.
1.
rayden02
Ha már törölt projekt.....:D
http://www.dsogaming.com/news/new-darth-maul-game-is-being-developed-new-details-revealed-for-cancelled-darth-maul-game/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...