A Paradox megvette a World of Darknesst

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 29.
  • Hír
Link másolása
Akik már évek óta várnak a World of Darkness MMO-ra, most újra reménykedhetnek. A Paradox Interactive megvette a White Wolfhoz tartozó jogokat a CCP-től, azaz a jövőben ő csinálhat Vampire-játékokat.

Miután többéves egy helyben toporgás után a CCP tavaly áprilisban lelőtte a World of Darkness MMO fejlesztését, sokan jogosan keseredtek el. Most azonban felcsillant a remény, hiszen a Paradox Interactive lecsapott a játék jogaira, illetve minden olyan alkotáséra is, aminek köze van a White Wolf szerepjátékaihoz (Vampire: The Masquerade, Werewolf és más címek).

A Paradox alelnöke, Shams Jorjani szerint ez egy "nagyon-nagyon izgalmas dolog", és alig várja, hogy felfrissítsék a népszerű frencsájzokat, pontosan olyan odafigyeléssel, amit megérdemelnek.

A World of Darknesst még 2006 novemberében jelentette be az EVE Online-ról elhíresült CCP Games, és eredetileg 2010-ben kellett volna megjelennie a Vampires: Bloodline univerzumában játszódó MMO-nak. A Paradox jóvoltából a projekt újra feltámadhat - behűthetjük a pezsgőt.

11.
11.
Bloodline épp akciós és elég jó áron adják, asszem tuti vétel lesz a hétvégén! Nagyon szimpatikus a cím a videók és leírások alapján, nem is értem, hogy maradhatott ki ...
10.
10.
Ooorky
#6: "Ami abból a szempontból jó, hogy a csapatot ismerve nagy valószínűséggel egyjátékos rpg lesz."

Vagy szarul optimalizált tankos MMO :D .
9.
9.
thernielle
Ez nálam most éppen az év híre. HAH!
8.
8.
Spectrum
Vampire tM - Bloodlines... annyira szerettem! Egy csomószor végigjátszottam. Sajnos rettenetesen nagy bukás lett, pedig hihetetlenül jó hangulata volt.
7.
7.
Yetikoma
GTA + Bloodline tuti recept.
6.
6.
Skalle
A mai nap legjobb híre. Twitteren egyébként az Obsidian Entertainmentnek van egy bejegyzése ami arra utal, hogy lehet ők lesznek akik a Paradox szárnyai alatt elkészítik a következő WoD játékot. Ami abból a szempontból jó, hogy a csapatot ismerve nagy valószínűséggel egyjátékos rpg lesz.

Mit nem adnék egy olyan Vampire játékért ami játékmenetben és hangulatban a Bloodlinest idézi, de ugyanakkor több történelmi korszakot is átível, mint a Redemption.
5.
5.
markoci555
Ők akkor nem MMO-ban gondolkodnak ügye?
4.
4.
dcba
Az a baj, h az MMO sztem csak papiron hangzik jol, de altalaban mindig unalmas grindolas es lootolas az egesz, meg a tengernyi kiegeszito, amik ugy felviszik a jatek arat, h a vegen lassan az ember egy gepet vesz az arabol, pl a World of Warcraft is ilyen volt.
3.
3.
Nottingham
Vampire: The Masquerade a játéktörténelem legjobb vámpíros sztorija szerintem.
2.
2.
drat576
#1: Én is annak örülnék a legjobban. Lehet hogy sok idő lesz mire itt bármi is lesz, de a remény hal meg utoljára.
1.
1.
gildesh
Mondjuk egy, a Bloodlines-hoz hasonló egyjátékos rpg-nek jobban örülnék, az MMO-t nem szeretem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...