Aranylemezen a Rainbow Six: Siege

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 30.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft most szólt, hogy befejeződtek a Rainbow Six: Siege munkálatai, így a taktikai shooter már biztosan megjelenik decemberben. A jó hír mellé egy új előzetest is kaptunk, amely az orosz speciális egységre koncentrál.

Az év végi dömping egyik újabb trónkövetelője készült most el. A Rainbow Six: Siege-ről van szó, a Ubisoft ma bejelentette, hogy a taktikai shooter munkálatai befejeződtek, a kiadó most már biztosan tartani tudja a december 1-jén esedékes megjelenést.

Emellett megérkezett az Inside Rainbow videósorozat befejező darabja, amely az orosz speciális egységre, a hírhedt Spetsnazra hegyeződik ki.

A platformok: PC, Xbox One és PS4. A bétatesztünkről szóló cikket erre keressétek.

5.
5.
Blazkowicz
Végre egy olyat alkottak amiben gondolkodni is kell, nem csak agyatlanul össze vissza lövöldözni. Ezzel nem azt akarom mondni, hogy akik ezeket szeretik azok köcsögök, én is szeretem a COD, CS:GO, BATTLEFIELD játékokat, de személy szerint nekem elegem van már ezekből...

Az meg, hogy szar az időzítés, hülyeség. Nagyon sokan várják ezt a játékot is. Én simán lemondtam a COD-ról, semmi újat nem tud már adni, ugyan úgy mint az AC.... A Falloutban meg nem tudom mire verik a nyálukat az emberek. Nem sértésnek szánom, játszottam elég sokat az előző részekkel, én sok időt adtam neki, de egyáltalán semmi nem fogott meg benne.

Inkább játszanak a Rainbow-al kevesebben, de legyenek normálisak. Aki meg nem szereti a taktikázós lövőldét, annak ott a COD és barátai. Senkinek semmire nem lehet panasza, és nem kell fikázni a másik játékot. Mind-mind jó valamiben. :)

Béta alatt PS4-en sikerült egy jó bandát összehozni, úgy az igazi a játék. Tény és való, hogy idegenekkel kommunikáció nélkül semmi értelme ezt játszani.
4.
4.
p3ti
Ennél szarabb időzítést nem is találhattak volna. Itt van a játékosok nyakán a rengeteg játék - fallout, halo , cod, AC, Tomb raider stb. stb. - így eléggé leszűkül az a réteg aki kimondottan a R6el akar játszani. Ezt valamilyen pangós időszakban kellet volna a piacra dobni, így ultra bukta lesz az egész játék - még ha jól is sikeredett.
3.
3.
logic5
Ritka szar egy játék. A bétát már megbántam hogy egyáltalán leszedtem
2.
2.
captain planet
#1: gondolom azert, mert ennek kb akkora hir erteke van mint, h ma is vettem levegot..
jovoheten majd jon az uj hir, h mar dobozban vannak a jatekok?
1.
1.
DON GONDOCS
Akkora az érdeklődés mint az Evolve cikknél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...