Megjelent a The Binding of Isaac: Afterbirth

Tegnap óta elérhető a The Binding of Isaac: Afterbirth, melyhez egy friss trailer is érkezett. A 2011-es játék rengeteg újdonsággal bővült, valamint közel 100 óra játékidőt biztosít a kiegészítő.

Elérhetővé vált a The Binding of Isaac kiegészítője, az Afterbirth. Az alapjáték még 2011-ben jelent meg, majd tavaly kapott egy felújítást, valamint a konzolos verziók is elkészültek. A készítők most egy fizetős expanzióval álltak elő, mely új játékmódokat, kihívásokat, soundtracket, online ranglétrát, valamint 100 óra játékidőt ad a címhez. Egy új trailer is készült a megjelenésre, íme:

15.
Gykrizsi
#13: Figyelj, mi ismerünk milyen vagy. Úgy örültem hogy eltűntél, erre megint megjelensz. Az valamit sejtett, hogy egy mondat után beszólnak neked.
13.
rappit
#12: Szánalmas egy közösség.
12.
cavefish
#11: Én ezért idéztem, mert mindjárt mindenki butázik, bunkózik, meg gyökerezik...
11.
rappit
#6: A Rebirth az egy különálló játék. Több száz újdonsággal, az Afterbirth pedig a Rebirth kiegészítője, mivel a Rebirth-nek szüksége van az Afterbirth-re, hogy fusson. Ezért amikor írtad az Afterbirth-ös cikkhez, hogy fél euróért beszerezted az alapjátékot, amire azt hittem, hogy a Rebirth akkor megörültem, mert az első rész megvan régóta és most arra várok, hogy a Rebirth is akciós legyen.
10.
cavefish
Akkor én értettem rosszul, hogy mindenki az alapjáték kiegészítőjének gondolja?
9.
PaprikaJancsi
#8: ,,Az alapjáték még 2011-ben jelent meg, majd tavaly kapott egy felújítást"
8.
cavefish
"E tartalomhoz szükség van a(z) The Binding of Isaac: Rebirth alapjáték Steames változatára."
7.
Gykrizsi
#3: Te aztán jó nagy gyökér vagy. Már azt hittem eltűntél, most újra megjelensz. A Rebirt majdnem ugyan az, mint a sima TBoI, csak új cuccukkal és egy (szerintem) gázabb grafikával. De az alap a sima TBoI. Minek szólsz be valakinek, főleg ha hülyeséget beszélsz.
6.
PaprikaJancsi
#3: Az a felújított változata az alap változatnak. Nem értem minek kell beszólni, ha tök buta vagy.
5.
Yanez
#4: Hogy más gémekkel is játszak.
4.
zsocc-nrg
#2: Ami ennyire jó azt mért kell abbahagyni? :D Én még az Afterbirth-et nem szereztem be de ami késik nem múlik. Ez a játék egy beteg és addiktív mestermű!
3.
rappit
#1: A Rebith-et? Mert az Afterbirthnek a Rebirth az alapjátéka, amit kétlek, hogy te fél euróért szereztél be.
2.
Yanez
Nagy nehezemre sikerült abbahagyni, kerek egy év után, erre most tessék, máris csábítanak vissza, de nem engedek a kísértésnek. Remélem!
1.
PaprikaJancsi
Pont most szereztem meg az alap változatot steamen fél euro-ért. Jó kis beruházás volt. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...