Rainbow Six: Siege - négy fázisban jönnek a DLC-k

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft megerősítette, hogy a decemberi premiert követő egy évben biztosan támogatni fogja a Rainbow Six: Siege-et. A megjelenés után ingyenes térképek, karakterek, fegyverek és egyéb tartalmi bővítések érkeznek.

December első napján jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a kifejezetten online küzdelmekre kihegyezett terrorelhárítás, a Rainbow Six: Siege, amit a Ubisoft a premiert követő első évben folyamatosan támogatni és bővíteni fog.

A frissítések négy fázisban érkeznek majd - az első most januárban, Black Ice néven -, vagyis három havonta kapunk egy-egy új kiegészítést, amelyek többnyire új operátorokat, fegyvereket, helyszíneket és játékmódokat fognak tartalmazni. Az újdonságok ingyen is beszerezhetőek lesznek, feloldásuk azonban R6 kreditet igényel. Ezt a játékbeli teljesítményünk után kapjuk, de ha nem bírjuk kivárni, hogy elérjük a szükséges mennyiséget, akkor természetesen külön is vásárolhatunk majd krediteket.

1.
1.
joshfeed
Azt én is támogatnám, hogy ne kelljen már a DLC-k után fizetni hanem idővel ahogy készülnek kapják meg a userek (DIRT rally és NFS) vagy teljesítmény után megszerezhető legyen, mint ahogy ez az itt említett R6 kredittel is lehetséges majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...