Húsz percig mozog a Star Wars: First Assault

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 7.
  • Videó
Link másolása
Emlékeztek még erre a játékra? Nem annyira meglepő, ha nem, ugyanis még a hivatalos bemutatása előtt hallottunk róla, és sosem fejezték be. Mindenesetre most kaptunk 20 percnyi gameplayt belőle.

A Star Wars: First Assaultról még 2012-ben hallottunk először, és bár infók és látnivalók is kiszivárogtak róla, végül a hivatalos bejelentésére nem került sor: a játék fejlesztését lelőtték, miután a Disney felvásárolta Lucas birodalmát, majd leépítette a LucasArtsot.

Ebből kitalálhattátok, a játék fejlesztését maga a LucasArts végezte, és egy letölthető címnek szánták PS3-ra és Xbox 360-ra. Habár kisebb projektnek tűnik, hosszú távon óriási szerepet kapott volna, a tervek szerint ugyanis ezzel akarták felvezetni a Star Wars: Battlefront III-at: a 2013 nyári megjelenést követte volna egy hasonló, de már nagyobb pályákat és járműveket is tartogató projekt egy évvel később, 2015 telén pedig elkészülhetett volna az új Battlefront, ami az első két játék fícsörei mellett űrcsatákat és egyjátékos kampányt is felvonultatott volna. (Ez a Battlefront egyébként nem azonos a jövő héten érkező Battlefronttal, és nem is a Free Radical 2006-os projektjéről van szó!)

A First Assault egyébként közel volt a megjelenéshez, azonban épp ekkor esett be a céghez a Disney-felvásárlás híre, az előkészületek közepette pedig úgy döntöttek a csapatnál, hogy minden fejlesztést szüneteltetnek.

Az alábbi felvétel a játék egy technikai tesztjéből származik, ebből is láthattunk korábban képeket. Abban a tesztben csak a Tatooine volt játszható, és egy birodalmi rohamosztagos páncéljába bújva lövöldözhettünk - a végleges változatban nyolc birodalmi és lázadó csaphatott volna össze.

27.
27.
#26: úristen! casual gamer lettem!
belégzés... kilégzés... :D

Komolyan kezdem szegény EA-t és a Dice-ot sajnálni, ez a töménytelen gyűlölet amit a nyakukba kaptak ! Aztán meg milliókat eladnak belőle és mesés anyagi siker lesz, persze minden fórum azzal lesz tele, hogy mekkora fos és 100 évvel ezelőtt is bezzeg ! :D

Igen én is savazom őket, elsősorban az üzletpolitikájuk és a termék ára miatt, de most szép lassan kezdem elszégyellni magam ... :DDD
26.
26.
Stranger
#24: Hát akkor elég egyértelmű, hogy miért tetszik neked a Battlefront. Mert nem szoktál multizni. Hidd el, kibaszott unalmas már ez a vonal. Ráadásul az egész árkád stílus (főleg a repülős rész) felér a 96-os Shadows of the Empire-al.
https://www.youtube.com/watch?v=ppU21EsnfMs

Amúgy tényleg minden rendben van a játékkal, ha valakinek leragadtak az igényei 15-20 éves szinten és semmi baja nincs azzal, hogy megkaptunk egy ezredik pörgős multi játékot, a lehető legárkádosabb módon tálalva.
24.
24.
A DA sosem volt a kedvencem, de azért amit a kettővel csináltak az nagyon morcos fejet eredményezett. A ME második része még egy elviselhető dolog volt, mert játékmechanikailag sokat lépett előre, még ha PRG szinten teljesen ki is herélték az egészet. A széria harmadik része kritikán aluli és említésre sem méltó, egy szégyen. Jól mutatja, hogy képes voltam az elsőt 5x a másodikat 3x végigjátszani, de a harmadikhoz akkor sem füllik a fogam, ha maga a világ talán a valaha volt legkreatívabb scifi játéktér ever... :D

A Battlefrontot meg ne bántsátok, maga a játék teljesen rendben van. Drága, ki*ba*szo*ttul drága, de legalább jó. Képes volt engem is magába szippantania, azt, aki soha nem is multizott. A másik fele meg azért sír mert, olyan mint a BF :) ők meg pont örülhetnének, hogy olyan... :) Az ea üzletpolitikája és tarhálós hozzáállása az ami vérlázító, a játékot amúgy megcsinálták rendesen ( de az nem ea, hanem dice :)
17.
17.
adamsfamily
#11: Electronic Arts-tól nem is nagyon lehet mást várni.Olyanok,mint Midas király fordított napon,amihez hozzányúlnak abból szar lesz.Nem tudom ki hozza a döntéseket náluk,de tönkre tették a Mass effect szériát,a Dragon Age-et is kiherélték,kivéreztették a Need for speed szériát és még sorolni lehetne.Előre látom,hogy hány Star Wars címet fognak tönkre tenni azzal a címszóval,hogy szélesebb közönségnek szól,meg ők bővítik a játékokat(félkészen kiadják és lenyomják a torkunkon a többi részét pénzért Dlc-ben.
16.
16.
grash
nem bánnám .ha végre kijönne valami a régi Jedi Academyhez hasonló játék az multiba vert mindent imádtam és sok haverom is de sajnos elérkeztünk oda ,hogy örülünk ha star wars játékot adnak ki annyira ritka játéknak számít sajnos :( de battlefront is adni fogja várós előrendelve egyszerűen gyönyörű *-* a jenő legyen veletek
14.
14.
DON GONDOCS
A Star Wars 1313 volt a legígéretesebb cím, ezek a battlefrontokat meg kell hagyni a modder közösségnek.
13.
13.
Futu-Retro
Akármilyennek is tűnik, a disney üzleti szempontból nagy baromságot csinált azzal, hogy sok SW játék fejlesztését lelőtte, mert a nyakunkon a film és játék nuku, legalábbis annyi közel sincs, mint az előzmény trilógia megjelenésekor.
12.
12.
Kolompár Tarzan
#9: Meg a lézernek van visszarúgása! :D

Sztem jobban néz ki mint a buzi battlefront, sokkal ígéretesebb is. rendes Battlefiled lövölde. E hleyett lesz nekünk Quake,SW szkinekkel.
11.
11.
"Ez a Battlefront egyébként nem azonos a jövő héten érkező Battlefronttal." - És van akinek ez nem esik le elsőre? :DD

#3: Szövegértés neked is megvan látom. Ez 2013-ban jött volna (és ennél vélhetően jobban festett volna a végleges), ő meg a Battlefront 3-as terveikről beszél.

És az valóban mérföldekkel jobb lett volna annál, amit most akarnak lenyomni a torkunkon. Űrcsaták, single, miegymás, úgy látszik mégsem lenne olyan megoldhatatlan. Nem maga a játék a gond, nekem tetszett a beta, csak ugye pénzéhes kezekbe került a cím, úgyhogy aki játékot annak teljes, de a fent említetthez hasonlítva továbbra is megvágott tartalmával akarja élvezni, az szépen teríthet durván 40k-t. Ezzel szemben a LucasArts kiadta volna az igazi Battlefront 3-at, normális áron, és tuti lett volna ahhoz is DLC meg season pass, mert ma ez a divat, de kétlem, hogy ilyen túlzásokba estek volna.
10.
10.
moonborn
#9: Az nem baj,A Republic Commandoban is kellett tárazni
9.
9.
Thor Vath
Tetszenek a fegyverek, bár érdekes koncepció, hogy tárazni kell a lézert, meg csőre tölteni.
7.
7.
zozo76hun
nem biztos hogy szarabb lett volna mint a mostani agyonhype-olt battlefront. mert az valami krimi milyen lett. legalabbis nekem baromira nem jott be, pedig star wars rajongo vagyok es a battlefield-et is birom.
3.
3.
sanada
#1: Ez neked álomfasza? Sajnálom az igényeidet. Hát hogy néz ez ki? Mint egy 2000-res játék.
2.
2.
exonic
Star of Duty
1.
1.
markoci555
Ha minden úgy megy ahogy itt le van írva, akkor valami álomfasza játékokat kaptunk volna a most kijövő f*stalicska helyett. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...