Teaseren a Mass Effect: Andromeda

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 8.
  • Videó
Link másolása
Tegnap volt a Mass Effect-nap, azaz az N7 Day, és ennek apropóján egy kedvcsináló látott napvilágot a Mass Effect: Andromedához. Nem kell nagy dologra gondolni, főleg NASA-videókat vágtak össze hozzá.

A teaseren mindenféle NASA-videót láthatunk összevágva, bemutatva azt az utat, amit emberiség tett meg, mielőtt az Andromeda-galaxis felé vette volna útját. A kedvcsinálót az a Jennifer Hale narrálja, aki a női Shepard kapitány hangját is kölcsönözte - hogy mi célból döntöttek így a BioWare-nél, még nem tudni.

A Mass Effect: Andromeda 2016 őszén lát napvilágot.

35.
35.
Na de mi van akkor, ha ez csak egy játék és nem is kell, hogy köze legyen az eredeti ME trilógiához. Mi van, ha ezzel a címmel csak arra akarnak utalni, hogy így több emberhez jut el, mint egy ismeretlen cím ?! Mi van, ha arra, hogy ugyanazok az értékrendek uralkodnak, vannak jól kitalált fajok amiket nem akarnak újra alkotni ? Nem lehet ez egyszerűen csak egy másik mese hasonló köntösben, teljesen függetlenül a másiktól ? Egyáltalán miért kell összefüggésnek lennie ?
30.
30.
GAMEROD
Nem nagyon viszik túlzásba a fejlesztők, lassan negyedik éve jelent meg az előző Mass Effect ráadásul az egész trilógia kijött 4 éven belül.
28.
28.
Jajj Shepi is baack..Shepi rules again this time in knickers, jajj Shepi úúgy vártunk, ne haagyj el minket dear Shepii!
27.
27.
#26: Ne erőlködj, már ott sem értették :D

Amúgy nekem az ott leírtak nagyon nem tetszenek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog ez a 'strike-teames' bázis-építgetős dolog működni. Ha starcraftot csinálnak belőle akkor arra nem vagyok vevő, szívesen megmentem ( megint ) a galaxist, de ne kelljen már menedzselnem malac-farmokat ! :DDD
26.
26.
Yeti89
Egy kis olvasnivaló a sok találgatónak:
http://www.pcguru.hu/hirek/rengeteg-informacio-szivargott-ki-a-mass-effect-4-rol/31549
25.
25.
JBoy
24.
24.
godach
#23: https://www.youtube.com/watch?v=BE2kIAe4GUE
23.
23.
JBoy
Valaki betud linkelni egy működő linket?
22.
22.
patka21991
Akár az ME 3 utan is lehet az, amit Morv mondott. Shep tulelhette a kalandot, vagyis az egyik vegben volt ra utalas, mig a masikban tuti tul elte.
Illetve a Protianok sztazis technologiajat is megtanulhattak.
A Fellegvar pedig tudjuk, hogy egy relé. Talan az Andromeda galaxisba azzal jutnak el.
21.
21.
Spectrum
De jó volt még egyszer hallani... Commander Shepard.
20.
20.
Csoki80
Mit kattogtok, hogy mi micsoda. Majd megtudjátok amikor a gépben lesz a korong ;-)
18.
18.
Morv
Teljesen új történet, valamekkora részben új világ a Tejúthoz legközelebb lévő (2,5 milló fényév) nagy galaxis az Androméda keretein belül játszódik. Az eredeti történethez képest mikor játszódik az attól is függ, hogy mennyi idő alatt lehet odaérni, és hogy mikor indul a csapat. Elképzelhtőnek tartom, hogy még az első rész történetei elött indítják útnak őket, és Shepard (miért a női, ez számomra rejtély) tart nekik indulás előtt egy beszédet, hogy bátorítsa őket. Ne feledjük, hogy ő már azelőtt hős volt, hogy életének irányítását a mi kezünkbe helyezték.
Ez lesz az új úrhajónk? És mi lesz a neve, SSV Santa Maria? :)
16.
16.
rappit
De nem értitek, hogy semmi köze az 1,2,3-ban történtekhez? Azt el lehet felejteni és felesleges spekulálgatni. Elmondták a készítők, hogy egy 0-ról induló sztorik kapunk. Felesleges ilyen hülye teóriákat felállítani, ami a 3-hoz kapcsolható.
15.
15.
Shannaro
#14: A bővített verziót sok helyen egy pofonként fogják fel (nekem nincs róla véleményem mert nem játszottam), mert elveszi a végső döntés súlyát. Majdnem annyi embernek nem tetszik, mint az eredeti befejezés. De ha így van, akkor meg annál könnyebben elérhet a civilizáció egy másik galaxist.
14.
14.
patka21991
a relék nem szálltak el. :) A bovitett valtozatban benne.van, hogy megjavitjak oket (vagy az emberek, vagy a Kaszások).
5.
5.
Shannaro
#4: Valahol olyat olvastam, hogy nagyon sokkal a Reaper ügy lezárása után játszódik, ezért nem valószínű, hogy találkozunk régi ismerősökkel.
2.
2.
CreelienDareigeo
#1: Én örültem a női szinkronnak. Számomra FemShep karakterével nagyobb élmény volt végigjátszani a ME részeket.

Valamiért az jutott eszembe erről a galaxisok között utazó hajóról, hogy lehet amolyan "Noé bárkája" szerepet tölthet/tölthetett be, mintha a mi galaxisunk fajait küldenék az Androméda galaxisba, félve hogy a Kaszások győzelmet aratnak. De lehet csak túl élénk a fantáziám. :)

"This is Commander Shephard, signing off." Ez olyan Ellen Ripley-s elköszönés volt. :D Azért remélem a "you'll look back one last time" utalás volt valamire. :P
1.
1.
Ecneb
Érdekes, hogy női hangot adtak neki, holott mindenki a férfihoz volt hozzászokva.
A teaserről annyit, hogy semmitmondó. Szeretem! Nem lőnek le semmilyen poént!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...