Csak jövőre jön az xboxos DayZ

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 8.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft az idei E3-on jelentette be, hogy Xbox One-ra költözik napjaink egyik legsikeresebb zombis MMO-ja, a DayZ, mégpedig a Game Preview program keretében. Nos, erre idén már biztosan nem kerül sor.

Júniusban egy sor korai hozzáférésű játékot jelentettek be az érintettek Xbox One-ra, többek közt az Elite: Dangeroust és a DayZ-t. Mindkettő alkotásnak már sikeres PC-s múltja van, így nagyon örültünk annak, hogy más platformra költözhetnek.

A Bohemia Interactive viszont türelemre inti a rajongókat. Habár a bejelentéskor arra utaltak, hogy már idén játszhatunk a DayZ-vel a Game Preview program részeként, erre idén már biztosan nem kerül sor. Ennek oka, hogy a csapat főként a PC-s verziót kalapálja és nem sok idejük jut a konzolos változat(ok)ra.

Megijedni nem kell, az Xbox One-os prototípus várhatóan 2016 első negyedévében készül el.

7.
7.
H1Z1 jojjon mar ps4-re bakker!!
6.
6.
mestermagyar
A dayz egy közepes-gyenge játék ami magához vonzotta az emberek zömét azzal az egyetlen kifogással hogy ez a legrégebbi pvp survival (a dayz-s értelemben vett). A mod nincs azon a színvonalon és soha nem is volt hogy igazi játékká farigcsálják, ehhez teljes újraírás lett volna szükséges egy olyan motorral és irányítási alappal amit az emberi has is befogad. A dayz-t minden ARMA alatt újra el lehet készíteni, és minden alkalommal elég a közösségi support.

Építsék úgy az ARMA-t, hogy dayz-képes az alapoktól kezdve, és akkor talán adhatják DLC formájában úgy hogy nincs benne zs-kategos bugzás a zombikkal, lag problámék stb...
5.
5.
TheNick
Nincs idő hülyeségekre, tervezni kell a konzerveket.
4.
4.
koviprog
Ez jobb ha el sem készül soha pocsék
3.
3.
Chrysh
De most tényleg...lehet valamit tudni a PC-s DayZ elkészültéről?
1.
1.
respectpele10
Ez még valamikor elkészül ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...