Frissítve: Már készül az EA Sports UFC 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sports már a kevert harcművészetes sportjátékuk következő részén dolgozik, erősítette meg a kiadó a Twitteren és a Facebookon. Az első részletek ma este vagy holnap futnak be, addig marad a találgatás.

Már biztosan lesz EA Sports UFC 2, miután a kiadó a Twitteren és a Facebookon megerősítette a játk készültét. Az első részletek ma késő este, vagy holnap várhatóak, addig be kell érnünk az alábbi teaser képpel:

Az első EA Sports UFC-t az EA Canada készítette, ugyanaz a csapat, amely Fight Night-szériáért felelt éveken át. A játék tavaly júniusban jelent meg PS4-re és Xbox One-ra és viszonylag langyos fogadtatást kapott. Noha a grafikával nem volt gond, a játékmenettel már annál inkább, az év hátralevő része így hibajavítással és számos frissítéssel telt el.

Az EA Sports UFC idén áprilisban mobilokra költözött egy free-to-play címként.

Amint új infókat kapunk, frissítjük a hírt.

Update! Megérkezett az első trailer, amely 0, azaz nulla gameplay jelenetet tartalmaz. De azt legalább megtudtuk, hogy még látványosabb animációknak és egy vadiúj KO-rendszernek örülhetünk a második részben. Megjelenés 2016 tavaszán PS4-en és Xbox One-on.

6.
6.
#2: UFC eventeket, nem csak a fő gálákát de a fight night-okat is le tudod szedni Ncore-ról bár én nem onnan hanem a Piratebayről szedem őket. Keresd CenaCme torrentjeit.
5.
5.
Beniciodeltoro
Én egy ps4-es Fight Night-ra lennék kiéhezve, nem is értem mit tökölnek ennyit.
3.
3.
DON GONDOCS
Azta micsoda élethű grafika, tudnak valamit ezek az új konzolok, ja ez is csak egy video, majd ezis olyan lesz mint wwe 2016
2.
2.
shatterhand
Ronda rousey Holly holm összecsapást hol lehet majd nézni? Adja vmelyik csatorna?
1.
1.
Nagy UFC fan lévén kipróbálnám ezeket a gameket és véleményt is írnék róla,
csak nincs új gen. konzolom mert csóró vagyok mint a rétinyúl, de ezt már mondtam nektek, kedves kalóztársaim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...