EA Sports UFC 2 PS4, XBOXONE

Másodjára is jöhet a ketrecharc az EA Sports jóvoltából.
Típus: ketrecharcos, sportjáték, ufc

Úgy néz ki, készül az EA Sports UFC 4

Persze még semmi sem biztos, de a jelek szerint jó esély van rá, hogy a jövő heti EA Play egyik meglepetéscíme az EA Sports UFC 4 lesz. Erről egy PlayStation Network-szivárgás árulkodik egyelőre.

Kipróbálható Xbox One-on az EA Sports UFC 2

A ketrecharc szerelmesei bizonyára már Floyd Mayweather és Conor McGregor összecsapására készülnek. Tudunk egy remek ajánlatot a hangolódásra: ezen a héten ingyen kipróbálható Xbox One-on az EA Sports UFC 2.

E3 2017: Egy hétig ingyenes az EA/Origin Access

Jövő hét vasárnapig ingyen használható az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, az EA, illetve az Origin Access. A PS4-es játékosok sem maradnak ki a mókából, ugyanis pár játék ezen a platformon is ingyen próbálgatható.

Új játékokkal bővült az EA Access

Ahogy azt az Electronic Arts korábban megerősítette, ma további kettő, holnap pedig egy újabb játékkal bővíti az EA Access Vaultját, így ha előfizető vagy, érdemes lehet belesni.

Három játékkal bővül az EA és az Origin Access

A közeljövőben további ingyenes címekkel bővül az Xbox One-os EA Access és a PC-s Origin Access Vaultja. Jön a Star Wars: Battlefront, az EA Sports UFC 2 és az új Mirror's Edge is. Most viszont a PopCap alkotásainak örülhetünk.

Kipróbálható az EA Sports UFC 2

Mit szólnál egy kis ketrecharchoz? Az EA Sports UFC 2 próbaverziója ingyenesen tölthető PS4-re és Xbox One-ra. Noha tartalmilag a teljes változatról van szó, de összesen csak öt órán át nyüstölhetjük.

Brit toplista: látványos rajtot vett a Dark Souls III

A brit játékeladási toplista élén nyitott a Dark Souls harmadik része, ami óriási öröm a készítőknek, ez ugyanis még nem jött össze a sorozat egyik tagjának sem. A Quantum Break viszont kihullott a legjobb három közül.

Brit toplista: New York még mindig jó kezekben van

Töretlenül menetel a The Division, ráadásul a Ubisoft másik slágercíme, a Far Cry Primal is szorosan a nyomában van. Ha a TrackMania Turbo is ilyen jól fogyna, bizonyára felhőtlen lenne az öröm a kiadónál.

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.

EA Sports UFC 2 teszt

Ultimate Fighting Championship. A kevert harcművészetetek elsőszámú tornája, az amerikai szórakoztatósportok ékköve. Bevérzett szemek, repedő csontok, és brutális kiütések, ez az EA Sports UFC 2.