Twitch-funkciók a Rise of the Tomb Raiderben

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 11.
  • Videó
Link másolása
Miután a Microsoft és a Twitch lepacsizott, ötletes funkciókkal lepik meg az Xbox One-os verzió tulajdonosait. Mit is értünk ez alatt? A nézők egy picit beleszólhatnak a közvetítő játékába, és mindenki jól jár.

Aki az Xbox One Twitch-alkalmazásán keresztül néz egy Rise of the Tomb Raider-közvetítést, beleszólhat a streamer játékába. Ehhez az kell, hogy a közvetítő az Expedition játékmóddal játsszon, a nézők pedig szavazás útján eldönthetik, hogy a játékos melyik expedíciókártyát használja. A legtöbb szavazatot kapott kártya öt perc múlva aktiválódik, némileg csavarva egyet a játékmeneten.

Közvetíteni azért is jó, mert a játékos a mellékküldetések teljesítéséért extra ingame jutalmat kap, amivel a játék boltjában bevásárolhat, akár új expedíciókártyákat is.

A Rise of the Tomb Raider már elérhető Xbox 360-ra és Xbox One-ra, a PC-s verzió 2016 elején, a PS4-es jövő ősszel érkezik.

3.
3.
legalább annyi értelme van ennek mint másokat nézni ahogy játszanak..borzalom hova jut ez a bolygó--mielőtt felfedezzük hogy Obama és Putyin is UFO. Még ilyet :O
2.
2.
DON GONDOCS
Legalább nem veszi magát túl komolyan, mint egyes játékok.
1.
1.
Hát mit mondjak, nagyfejű mód, lángba borult Lara, rainbow baromságok...ez valami borzalom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...