Life is Strange - januárban jön a dobozos változat

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy az várható volt, dobozos formában is megjelenik a Life is Strange első évada, a limitált kiadás a játékepizódok mellett különböző extrákat is tartogat a játékosok számára. Januárban számíthatunk rá.

Limited Edition néven érkezik majd január 22-én a Life is Strange első évadának dobozos változata. A pakk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra lesz elérhető, a számítógépes változat 25, a konzolos 35 eurót kóstál.

A csomag nem csak az öt játékepizódot tartalmazza, egy 32 oldalas artbook, audiokommentár és soundtrack is jár hozzá: utóbbi 14 licencelt dalt és 8 kifejezetten a játékhoz írt muzsikát foglal magába - ezeket Jonathan Morali szerezte.

Aki nem követte év közben a sorozatot, januárban tehát pótolhatja, a többiek pedig izgulhatnak a folytatásért.

5.
5.
delphijos
#3: Én is ezen agyalok.... :)
4.
4.
kryszisz
Nálam év játéka, Witcher 3, MGS V és társaik ide vagy oda. Nem hittem volna, hogy tudok ennyire kötődni játékbeli karakterekhez, de a Dontnod elérte ezt. Minden perce felejthetetlen, mindenki szerezze be (úgy értem fizessen érte!), mert ezt a csapatot tényleg megéri támogatni.
3.
3.
RangerFox
Gondolkodom hogy megvegyem-e. Kijátszottam mind az 5 epizódot, de az artbook nagyon adja!
2.
2.
NECROSMOKE
Bezzeg a PS3-at kihagytak.
1.
1.
giga321
Most kezdtem el mivel megvártam míg megjelenik az összes rész és majd egybe kitolom. Nagyon komoly a sztorija és sose hittem volna, hogy beletudom magam élni egy 18 éves fényképész csajba (mondjuk Clementinnal is izgultam a TWD-ben). Jó kis nyomozós rész is van benne illetve az idővisszapörgetés is nagyon egyszerű és érthető. Olykor elég durva választás elé allítanak és az ep3 vége illetve ep4 elején elég durván gombóc nőtt a torkomban.
Sajnos ep4-nél abba kellett hagynom mert ep5-höz még nincs hun felirat :( .
Nem baj addig tolom a telltales gamekat amik kimaradtak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...