Rainbow Six: Siege - a szezonbérlet részletei

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft megígérte, hogy egy évig biztosan érkeznek új tartalmak a Rainbow Six: Siege-hez. Az első mindjárt januárban, a többi pedig háromhavonta. A Season Pass birtokosai egy héttel korábban megkapják az új karikat.

A szezonbérlet birtokában egy évig biztosan hozzáférhetünk majd a megjelenés után érkező tartalmakhoz, beleértve az új operátorokat, exkluzív fegyverskineket és a hírnév-boostokat. Mint ismert, a Ubisoft négy nagyobb DLC-t tervez a Rainbow Six: Siege-hez, az első, az Operation Black Ice januárban élesedik, a többit pedig háromhavonta kapjuk meg.

És ez még nem minden: a Season Pass-szel rendelkezők az új operátorokat hét nappal korábban kapják meg. A karaktereink hírneve állandóan 5 százalék boostot kap, így gyorsabban fejlődnek. Övék az exkluzív Porter fegyverskin, a napi két kihívás, a Safari Bundle, és 600 R6 ingame kredit is.

A szezonbérlet 30 dollárba fáj, a játék december 1-jén jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Quent1n
Amíg ilyen stílusba nyomják és a fontosabb dolgok ingyen is jönnek addig nem izgat. Inkább ez mint az EA féle Star Wars season pass...

A játék amúgy részemről előrendelve, meggyőztek a bétával és az utána lévő hibajavítás listával. Végre egy cím ami hoz valami újítást.
4.
4.
Blazkowicz
Nem sok minden, viszont szerintem nem kell ezért fikázni. Nem kötelező megvenni. Akinek tetszik és telik rá, az vegye meg. Akinek nem tetszik az logikus, hogy nem fogja megvásárolni, és lesz@rja azt is aki megveszi, hiszen tudja, hogy előnyt nem ad senkinek az a pár skin. Aki nyilvánosan fikázza, annak bizonyára tetszik csak nem engedheti meg magának és irigységből ugat bele.

Üzleti szempontból érthető, hiszen valamit kell hozni a + bevétel reményében. Úgy is lesz aki megveszi. Max ki lesz nevetve, hogy hé haver neked ez tényleg tetszik? Ezért pénzt adtál? De ez is csak ízlés kérdése. Nem fogunk ez miatt kampányolni, hogy ne vegye meg senki... :P
3.
3.
Drazhar
#2: Ha a mapok ingyenesek lesznek akkor meg pláne semmi értelme ennek :D
Bár ha valakit felcsigáz egy zebrás puska ám lelke rajta.
2.
2.
goblinfing
#1: Mivel a mapok ingyenesek lesznek hozzá? Duh?
1.
1.
Drazhar
Látszik, hogy próbálták nagyon menőre venni, de még ezzel a tipikus "salesman" rádumálással is csak azt érték el, hogy fogom a fejem, hogy miként lehet ennyire NULLA season passt összetenni. Skinek, meg safari skinek, meg fejlődés booster. Azigen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...