Fast & Furious - jöhetnek a spin-offok

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Vin Diesel a Varietynek beszélt a Fast & Furious-széria jövőjéről. A színész szerint az alkotók egyfajta kiterjesztett univerzumban gondolkodnak, mint amilyen a Marvelé vagy a Star Warsé. Jöhetnek a mellékágak.

A Halálos Iramban-széria mögött álló kreatív csapat is olyan kiterjesztett univerzumban gondolkodik, mint amilyen a Marvelnek és a Star Warsnak is van. Magyarán nem csupán a számozott fő részeknek örülhetünk, hanem több mellékágat is terveznek hozzá.

Vin Diesel a Varietynek elmondta, hogy már több különböző karakter sztoriszálát is megírták, sokat agyaltak rajta, szóval van egy gazdag alapanyaguk, melyek kiegészíthetik a számozott részeket. Még nem esett szó az érintett karakterekről és a lehetséges történetekről, de remélhetőleg már nem kell sokat várnunk a részletekre.

Annyi biztos, hogy frencsájz nyolcadik filmjét már bejelentették, a rendezője a Straight Outta Compton direktora, F. Gary Gray lesz, és 2017 áprilisában kerülhet a mozikba. Ezt a részt további kettő követi majd.

7.
7.
n_csacsi
hát ha a spin-offokban több lesz a verseny, mint a robbantgatás meg az akciójelenetek akkor jöhetnek
6.
6.
godach
Jöhetnek nyugodtan a spin off epizódok. Úgyis hiánycikk az autós téma, ezt meg bármennyire is szarják, szapulják, legalább látványra csillagos ötös.
És ne jöjjön nekem senki, azzal, hogy milyen igénytelen vagyok, mert ha igényességről van szó, akkor megnézem a Schindler listáját, Számkivetettet, vagy a Halálsoront.
Ha meg szórakozni akarok, akkor valamelyik F&F részt. Bárki, bármit is mond...
5.
5.
drat576
#3: Szerintem a 7-tel nagyrészt le is zárták, ezért jön spin-off, bár szerintem is felesleges.
4.
4.
petymeg2033
Végülis a 3-nak számozott Tokyo Drift is egy spin-off volt már, mert túl sok köze nem volt a főághoz azon kívül, hogy a végén megjelent Dom.
3.
3.
Neo1989
Már így is túl sok van belőle, minek még ! Anno a 7-el le kellet volna zárni az egészet azt cső.
2.
2.
Beniciodeltoro
Több része lesz mint a Rém rendes családnak :pfff
1.
1.
giga321
Egy Hobbs spin-offot elbírna a sorozat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...