Assassin's Creed-szerű játékot készít az EA

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Jade Raymond csak nem tud elszakadni az Assassin's Creedtől. Júliusban az Electronic Arts közreműködésével nyitott új stúdiója, a Motive ugyanis pont egy olyan játék fejlesztésén dolgozik, mint amilyen a Ubisoft szériája.

Július közepén számoltunk be arról, hogy az Electronic Arts Montrealban egy új stúdiót nyitott, aminek a vezetését az Assassin's Creed korábbi producerére, Jade Raymondra bízták. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy a Motive többek között a Visceralnál készülő Star Wars-játék és a BioWare új Mass Effect-projektje, az Andromeda munkálatainál fog közreműködni.

Ehhez képest most Blake Jorgensen, az EA üzleti részlegének vezetője egy San Fransiscóban tartott rendezvényen  - a Star Wars: Battlefront-folytatás mellett - megerősítette, hogy egy olyan új, kifejezetten történetre koncentráló, nyílt világú akciójátékon dolgoznak, mint amilyen az Assassin's Creed is. A fejlesztést a kanadai csapat végzi, Raymond vezetésével.

Ez teljesen egybecseng az EA Studios elnökének, Patrick Soderlundnak egy korábbi nyilatkozatával, miszerint a kiadó számára is vannak olyan homályos területek, amelyeken még nem próbálták ki magukat, így a jövőben olyan "gigantikus akciójátékokra" koncentrálnak majd, amelyek erősen hajaznak az Assassin's Creedre vagy a Grand Theft Autóra.

22.
22.
Vito01Zoli
#16: Ahogy autòban nem lehet minden màrka BMW, Mercedes, Ferrari......... vagy ruhàzatban Armani, Boss, Dolce & Gabbana.......... ùgy a jàtèkokban se lehet az összes kèpviselő mondjuk egy Naughty Dog. Ha ez lenne a helyzet akkor idővel ezek sem èrnèk el az ingerküszöböt mert annyi lenne a nìvòs jàtèkokbòl mint a "szemèt".

Ha egy cèg mindig csak hiteget de a marketingje mondjuk zseniàlis attòl mèg nem muszàj megvennem. Vàrok pàr hetet aztàn lesem a vèlemènyeket.

Vàsàrlòkènt, jàtèkoskènt mitől is akarnàl jobbat csinàlni? Ki se jött a jàtèk, egy demo sincs ròla de màr levan a bèka segge alà èrtèkelve, èn erről beszèltem. Az megint màs ha vegig jàtszol egy jàtèkot ès csalòdsz benne mert nem ezt vàrtad.
Deeee az -màr elnèzèst-, hogy egy AC jàtéktòl azt vàrja el amit nyùjtanak a legjobbak az egyèni szocproblem. Kb olyan mint aki csak a legjobbakat vette meg eddig majd egyik nap meglàtja a boltban az AC-t ès a borìtòja alapjàn megveszi majd otthon lassan ràcsodàlkozik hogy mennyire egyszerű a top game-hez kèpest.

Az ember felàllìt egy mèrcèt a kedvenceihez ès aami nem üti ezt a mèrcèt az mint gagyi. Aki ìgy èrtèkel az inkàbb màr tesztel semmint jàtszik. Akaratlanul is màr a hibàkat keresi az ember vagy keresni se kell ès ha bàrmi bezavar akkor az màr "szar".
21.
21.
#20: Dos-ra gondolt, de egyébként volt több próbálkozás c64-en, hogy megcsinálják és hát ímmel-ámmal sikerült is némi contentet át-portolni ( újra írni ).
20.
20.
TeddySnow
#14: "Doom 1 mèg commondoron"

Wut???
18.
18.
mestermagyar
#16: +1 Egy világban élünk ahol munkamegosztás van. Nem várhatod el valakitől hogy úgy fütyüljön ahogy kézenáll, mert szarul fogja csinálni.

Itt tulajdonképpen a munkamegosztás intézményét porba tapossák. Ha mindenki csinál egy jó játékot hogy kritizáljon egy másikat, akkor ki fog mikroprocesszort tervezni?
16.
16.
Simsfan
"Mièrt kell azonnal ìgy leszòlni? Senki semmit nem tud de màr megy a köpködès. Mièrt ne lehetne, hogy tartalmilag, törtènetileg mondjuk a The Witcher 3-al vetekedjen az ő assassin-uk? Mièrt ne lehetne hogy grafikailag, irànyìthatòsàgban ès főleg a harcban egy olyan szintre emeljèk hogy az ember lehidaljon."

NEM LEHET.

1. 2015 van
2. EA
3. AC

Ennyi elég is, mindenki érteni fogja.

"Fanyalogni, bìràlni "mindenki" nagyon tud, de megmutatni hogy akkor hogyan is kène, na azt màr senki."

Miért is kellene VÁSÁRLÓKÉNT, vagy esetleg JÁTÉKOSKÉNT nekem jobbat csinálni? Hagyjuk már ezt a 'csinálj jobbat' logikát, óvodás szint...
15.
15.
mestermagyar
#14: Igaz. Csak tudod, ott a tény hogy egy kiadó gyártja, egy kiadó aminek megadtak mégegy esélyt. Aztán másodikat. Aztán harmadikat. Aztán negyediket. Aztán ötödiket. Most ott tartunk hogy minden 2. játéka csalódás, amit elvisznek minden alkalommal mert előtte villant egyet a marketingmosolyával. Az USA tavalyi(?) leghírhedtebb cége volt ha emlékezetem nem csal.

Egy ilyen céget egy egészséges kapitalista piacon már régesrég kukáztak volna az emberek a tudatukban. Szerintem még jót is teszünk ha aktívan bíráljuk, hogy a leghülyébb (erre fpgékony) vásárló legalább fosson megvenni megjelenés napján vagy a gold editionig akár. Ha megtesszük, már jó megérte ha legalább 1 emberrel kevesebb vette meg ha szar lett. Ha meg jó, a véleményekből kiderül. Úgyis marad mindig hülye aki előrendel.
14.
14.
Vito01Zoli
Mièrt kell azonnal ìgy leszòlni? Senki semmit nem tud de màr megy a köpködès. Mièrt ne lehetne, hogy tartalmilag, törtènetileg mondjuk a The Witcher 3-al vetekedjen az ő assassin-uk? Mièrt ne lehetne hogy grafikailag, irànyìthatòsàgban ès főleg a harcban egy olyan szintre emeljèk hogy az ember lehidaljon.

Fanyalogni, bìràlni "mindenki" nagyon tud, de megmutatni hogy akkor hogyan is kène, na azt màr senki. Ìrj egy törtènetet amelyikhez gondolod ès küld el nekik. Vagy a grafika hùzza a szàdat, menj el jàtèkfejlesztőnek. Minden màs esetben ott a youtube ès vannak "sszaklapok" melyek irànymutatòak mire szàmìts. Aztàn eldöntöd megveszed vagy sem.

Az èn hozzàfűzni valòm mèg annyi, hogy a főbb műfajok màr legalàbb 16-20ève megvannak. A jàtèkok 80-90%-ban tartalmilag semmit nem vàltoztak. A grafika lett idővel lenyűgöző. Aki tudja mi az a Doom 1 mèg commondoron vagy a Cytadela hogy màsokat ne is emlìtsek, az tudja miről beszèlek. Mai napig ugyan azok a "feladatok" mint anno. Mègse verem magam a földhöz vagy szòlom le a jàtèkokat, rèvèn -ritka kivètellel- csak ùgy veszek ha előtte tàjèkozòdtam ròla.
13.
13.
PS4jacksony
Most kaptuk a hírt,hogy már a megjelenés első napján gigapeccs érkezik...
11.
11.
SLi
#1: nincsenek a kiadók "lélekben jelen"
wow
coelho rovat a gamekapocson
10.
10.
Chrysh
Várjunk azért legalább egy teaser trailert mielőtt szarozni kezdenénk. A hölgy értette a dolgát az előző munkáltatójánál, lehet itt is betalál majd az ötletével.
9.
9.
BrockSamson
Nem az a baj a jatekokkal, hogy AC szeruek, hanem hogy tartalmilag egyre jobban kiuresednek.
8.
8.
dcba
#7: A POP-t inkabb hagyjak beken ha csak ilyen DLC-kben uszkalo tucat szarokat tudnak kihozni amik usznak a bugokban es meg 720pben is droppolja az fps-t konzolon es PC-n is.

7.
7.
Futu-Retro
Inkább egy Prince of Persia-szerű játék jöhetne tele kihívással. Mondjuk olyan, mint a Warrior Within. Na azt csipáznám.
6.
6.
crytek
Várjuk ezerrel .Ennek a nőnek a szarát is....
5.
5.
Garfartix
#3: A kötelezö multiplayert kihaghytad, 3 pálya alapból, +DLC-ben 17 +, két új játékbód, és 5 fegyver.
3.
3.
Igen és a játékos karakter egy átlátszó szellemharcos lesz, de $50 -ért lehet majd venni dlc-t ami bekeni foszforeszkáló festékkel. :) Meg a nap és a hold is extra tartalom lesz $25-ért, ( mivel minden napelemes energiát használ a játékban ez nem kötelező, de erősen ajánlott :), akárcsak a levegő, vagy a légellenállás ami nélkül sajnos mozdulatlanok leszünk, vagy kiesünk a játéktérről ( azt, hogy melyik történjen egy opcionális $10-os kiegészítő keretében dönthetjük majd el ).
2.
2.
mestermagyar
1.
1.
mestermagyar
A terület nem homályos és sajnálom hogy az AAA kiadók ilyenekben gondolkodnak. "GTA-szerű", "AC-féle"... Hihetetlen lelki jelenlétről, kreativitásról és tudásról ad okot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...