Jön a Game of Thrones második évada

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 20.
  • Hír
Link másolása
Alighogy befejeződött az első évad, a Telltale megerősítette, hogy folytatja a Game of Thrones-sorozatát. Emellett rendesen pörgeti a Minecraft-szériát is, ennek a jövő héten érkezik a harmadik része.

A Telltale fejese és társalapítója, Kevin Bruner a The Hollywood Reporterrel beszélgetett kicsit a Game of Thrones-sorozatról, amely épp a héten zárult le. A befejező epizódról külön tesztben értekezünk majd, de az elöljáróban elmondható (és valószínűleg nem is lep meg túl sok embert), hogy nyitva hagyja az ajtót a folytatásnak.

Mindez nem véletlen, a Telltale eleve úgy írta meg az első évadot, hogy egy második évaddal is terveztek - Bruner ezt és a folytatás érkezését meg is erősíti a cikkben. Egyelőre részleteket nem mondott a még fejlesztés alatt álló epizódokról, de azt megígérte, hogy az első évadban meghozott döntéseink hatással lesznek az új részekre.

Jövő héten folytatódik a Minecraft: Story Mode

Míg a Game of Thrones egy éven át futott, a Minecraft-sorozatot meglehetősen nagy sebességgel pörgeti a Telltale. Habár az új széria október 13-án vette kezdetét, a jövő héten, november 24-től már tölthető is lesz a harmadik rész, amely a The Last Place You Look címet kapta. Trailer:

2.
2.
RangerFox
Le van töltve a hatodik részig az összes, de még nem jutottam el odáig hogy játszhassak velük. Majd egy üres szombaton, ha nem lesz mivel játszanom, remek szórakozásnak néz ki, a Minecraftot meg várom, a második része se volt rossz, kíváncsi vagyok
1.
1.
balint23h
Nagyon csalódáskeltő volt az utolsó rész. Igazán lezárhatták volna aztán második évadben lehetnénk egy teljesen más családdal. Érdekesek voltak a Foresterek de a game of thrones elég nagy cím ahhoz, hogy nyugodtan lehessen a 2. teljesen más szemszögből. Amúgy meg hagyjuk is, hogy majd számítanak a döntéseink....már az utolsó részben is alig számított addig mit csináltál, minden szál egybefutott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...