Batman: Arkham Knight - nem lesz SLI-támogatás

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 20.
  • Hír
Link másolása
A Warner Bros. bejelentette, hogy lemondott az SLI-, illetve a Crossfire-rendszerek támogatásáról a Batman: Arkham Knight esetében, a funkciót a későbbiekben sem építi majd bele a játékba.

Habár korántsem tökéletes a Batman: Arkham Knight PC-s verziója, újra kapható egy ideje. A Warner több módon is igyekszik kompenzálni a játékosokat: azok, akik bizalmat szavaznak a számítógépes változatnak, ajándék játékokat kapnak, azok pedig, akik inkább szabadulnának tőle, visszakapják a pénzüket.

Az elmúlt hónapok huzavonájának ezzel vége, legalábbis abban az értelemben, hogy minden jel szerint a készítők már nem igazán fogják hegesztgetni a PC-s játékot, így az olyan funkcióra sem érdemes várni, mint a több GPU-s rendszerek támogatása.

Ez utóbbi témában a Warner egyik munkatársa szólalt meg, ő azt írta a Steamen, hogy rengeteget foglalkoztak ezzel, de azt találták, hogy még a legjobb esetben is olyan szerény teljesítménynövekedést tudtak volna elérni az SLI- és Crossfire-rendszerekkel, hogy az esetlegesen felmerülő új hibák mennyiségéhez mérve nem érné meg bevállalni ezt az opciót.

Természetesen nagyon sajnálják és csalódottak, de ez van.

16.
16.
dcba
#15: Sajnos egyre jobban erzem en is ezt, mivel a keszitok basznak SLI tamogatast adni a jatekaikhoz, pedig pl nalam iszonyat megdobja a teljesitmenyt, de az utobbi idoben sehol nem latok SLI-t, lasd Mortal Kombat, Batman, Fallout 4.
15.
15.
GAMEROD
Na ez az egyik ok a sok közül amiért kidobott pénznek tartom a SLI-t.
14.
14.
logic5
#12: Ez ennyi! Aki ezt el tudja baszni, az meg is dögölhet! Az UE3 eddig a legjobban optimalizált motor a mai napig!
13.
13.
Thor Vath
Azért ne vonuljatok remetének, jobb játékok is vannak annál. Én kb 1/3-áig vittem, azóta hozzá sem nyúlok, mert meguntam. Pedig nekem X1-on van meg, de csak porosodik a polcon.
12.
12.
McDuff
Az SLI támogatásnak ma már alapnak kéne lennie. Most már komolyan érdekel mennyire mélyen nyúltak bele ezek az UE3-as motorba,ha egy alapból nagyon jól optimalizált motort így elbasztak. Mert hogy akármennyire jól néz ki és akármennyire nem úgy tűnik ez még mindig a jó öreg UE3!
11.
11.
logic5
#3: Az Infinityvel is voltak gondok az indulásnál..
10.
10.
Benjago
Érdekes, nekem közel hibátlanul fut a játék PC-n max grafikán AMD kártyával. Lehengerlően jó lett, sajnálom, hogy ilyen negatív szájízt hagy maga után PC-s körökben. De ez van elcseszték, ezt nem szabadott volna kiadni úgy, hogy a PC-k 95%-án vacakul fut. Remélem tanulnak belőle.
9.
9.
dcba
#7: A lengyelek (gondolom a Witcher-re gondolsz), nem egy akkora giga vallalat mint a WB. Nekik ha nem tesznek le minoseget, akkor becsukhatjak a boltot, mig a WB-nek ez kb egy szunyogcsipes volt a budget-ben nem tobb. Leszarjak, odaadtak az osszes Batmant mivel tudtak, h az mar mindenkinek megvan es reszukrol lezartak az ugyet. A refund rendszer meg csak a Steam-en mukodik, barhol mashol vetted meg, ott elhajtanak, h bocsi, de nem vesszuk vissza, mivel egy retailer-nek nincs lehetosege arra, h o maga is refund-t kapjon es visszavonja a Steam-rol a jatekot, ergo ha 100 embernek refund-t ad, akkor az mind a sajat szemelyes vesztesege, mert a WB neki nem fogja visszaadni a penzt.

Komolyan kivanom a WB-nek a legrosszabbakat, mert iden azt a 2 jatekot baszta el nekem amit a legjobban vartam, es igaz a Mortal Kombat vegul rendbe lett teve, de vagy 5 honapig tartott es mire jo lett, addigra total kiegtem a jatekbol.
7.
7.
koviprog
Hogy lehetséges hogy több ezer cím mindig sikerült PC-re normálisan minden hiba nélkül? és egy ekkora franchise ilyen telelökött fos lett? hmmm érdekes számomra ezt nem tudja senki értelmesen megmagyarázni és nem is fogom elfogadni, még a lengyelek is világszínvonalat raknak össze, szégyenletes pazarló és kényelmes megoldás senkiháziak.
6.
6.
drat576
Najó, nem érdekel az egész ügy. YT-on végignézem a story-t. Fasza, ide jutottunk.
4.
4.
dcba
#3: Mondjuk lehet, h ugy, h nem par hetuk volt az amugy is epphogy osszetakolt konzolportot atportolni. Ahogy olvastam a kotaku-n, az egyik bennfentes, azt nyilatkozta, h a Batman vagy 1 evig meg sem mozdult konzolon es ezert volt az, h mindenki azon dolgozott, mert az ugye a lenyeg, h a konzol kiadas meglegyen es a PC port csak egy lesajnalo szivesseg. Itt az egyetlen hibas az a WB, aki ki merte ezt igy adni. Inkabb fejlesztettek volna ezt is 1 evig mint egy csomo mas jatekot amit 1-2 evvel a konzolkiadas utan kapnak meg a PC-sek. Sztem meg egy akkora kesessel is jobban jartunk volna, mint ezzel a szarral.
3.
3.
crytek
Nos legyen bármi is a következő játékuk annyi biztos, hogy ezt az el....zott engine-t kukázzák és vagy nem egy nyomorult gyökér team-re bízzák a portot.
Mondjuk nem is értem hogy a Bioshock Infiniti-t hogyan tudták összerakni ezek.
2.
2.
dcba
"Természetesen nagyon sajnálják és csalódottak, de ez van"

Amikor az ilyen corporate emberek sajnalkoznak arrol mindig ez jut eszembe

https://www.youtube.com/watch?v=N1seyAkxO1s

Amugy meg menjenek az anyjukba ezek a kocsogok, barmelyik mas jatekban SLI nelkul van, h csak 35-40 fps-t kapok, mig SLI-vel azonnal atom stabil 60 fps-t. Szimplan leszarjak, h mukodik e a jatek, mert a konzolosbol mar meggazdagodtak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...